На Львівщині спільно з НАТО впроваджуватимуть проект реабілітації поранених бійців

1 19 8 baza0 20100203 1267030934 2. інвалідів

НАТО спільно з Національним комітетом спорту інвалідів України, Міністерством молоді та спорту України працює над впровадженням спільного проекту реабілітації військових, поранених в зоні АТО, у Західному реабілітаційно-спортивному центрі, який знаходиться на Львівщині.

Детальніше…Додати коментар (0)

Ігор Жданов взяв участь у відкритті другої черги Західного реабілітаційно-спортивного центру

1 19 7 DSC 0083 2. інвалідів

15 січня 2015 року Міністр молоді та спорту України Ігор Жданов взяв участь у відкритті другої черги Західного реабілітаційно-спортивного центру Національного комітету спорту інвалідів України в с. Яворів Турківського району Львівщини.

Детальніше…Додати коментар (0)

Запрошуємо до обговорення питання розвитку протезно-ортопедичної галузі України у 2015 році

1 16 6 108008-23 2. реабілітації

З метою розвитку ринку протезно-ортопедичної продукції, спрощення механізму відбору підприємств, які будуть забезпечувати осіб з інвалідністю технічними та іншими засобами реабілітації за рахунок коштів державного бюджету, Міністерством соціальної політики України напрацьовано зміни до наказу Міністерства від 18.04.2012 № 215 „Деякі питання придбання технічних та інших засобів реабілітації”, який зареєстровано…

Детальніше…Додати коментар (0)

Тут ставлять на ноги тих, хто ніг не має

1 19 5 ww112320 2. протезування

Репортаж із Ковельського протезно-ортопедичного цеху, до фахівців якого приїжджають за допомогою люди з усіх куточків України і навіть Білорусі та Молдови…

— Діє багато протезних цехів, заводів, практично в кожному великому місті є змога вирішити цю болючу й дуже актуальну тепер проблему. Чому їдуть до нас?

Детальніше…Додати коментар (0)

Реабілітаційний центр досі залишається мрією незрячих (ВІДЕО)

1 19 4 5214872. незрячих

Не один рік поспіль люди з вадами зору просять у влади приміщення для створення реабілітаційного центру. Нині в Хмельницькій обласній організації УТОС офіційно зареєстровано 337 інвалідів І та ІІ групи. В дійсності їх кількість вдвічі більша. Приміщення, де можна було б отримати психологічну допомогу, реабілітацію, навчання за Браелем, та загалом – поспілкуватися і провести дозвілля – конче потрібне незрячим городянам.

Детальніше…Додати коментар (0)

Право на ефективний доступ інвалідів до правосуддя має бути реалізовано

1 19 3 canada seminar-060 2. інвалідів

Освітній семінар “Використання Конвенції про права інвалідів для ефективного доступу до правосуддя” був проведений ГО «Чернігівський Центр Прав Людини» для представників інвалідських організацій 15 січня 2015 року в м. Чернігові.

Детальніше…Додати коментар (0)

Для дітей з особливими потребами

1 19 1 scena1 2. особливими потребами

У Львові відбулася прем’єра вистави «Різдво у скрині», де акторами виступили волонтери-співробітники компанії «Київстар». Для театрального дійства надав свою сцену Львівський національний академічний український драмтеатр ім. М.Заньковецької. Відтак, виставу змогли подивитися учні Львівської загальноосвітньої школи-інтернату №2 та діти з особливими потребами із навчально-реабілітаційного центру «Джерело».

Детальніше…Додати коментар (0)