Інваліди випробувальний термін не проходять

1 22 6 5-e1415008648159 2. роботу

Я інвалід ІІІ групи. Чи повинен я проходити випробувальний термін при працевлаштуванні?
Вадим Куйдо. Дніпродзержинськ

Шановний Вадиме Юрійовичу, при прийнятті на роботу випробування для інвалідів, направлених на роботу відповідно до рекомендації медико-соціальної експертизи не встановлюється.

Детальніше…Додати коментар (0)

Навчання з особливими потребами

1 08 14273746. особливими потребами, інклюзивного навчання

Івано-Франківськ. З Нового року в Україні вступив в дію закон «Про внесення змін про освіту щодо організації інклюзивного навчання». Він передбачає, що діти-інваліди отримають можливість вчитися в звичайних класах загальноосвітніх шкіл разом зі здоровими однолітками. Однак, як вдалося з’ясувати нашому кореспонденту, до такої ідеалістичної картини, а отже, і повалення бар’єру нетолерантності між здоровими людьми і людьми з особливими…

Детальніше…Додати коментар (0)

У Львові створюватимуть першу українську дейзі-бібліотеку

1 22 4 bibl 2. проекту

В Україні продовжують створювати першу українську дейзі-бібліотеку, реалізовуючи міжнародний шведсько-український проект «Сучасні інформаційні системи для українських користувачів з вадами зору». Цього разу діяльність проекту зосереджена винятково на теренах Львівщини: з 20 січня 2015 року, з ініціативи шведських колег з академії «Svefi», для бібліотекарів міста й області проводитимуться навчальні…

Детальніше…Додати коментар (0)

Забезпечення умов реалізації громадян на працю – сприяння зайнятості інвалідів

1 30 za-rabotoi. інвалідів

Одеса. Політика у сфері зайнятості населення забезпечує права інвалідів на працю через надання рівних можливостей на ринку праці, можливість оволодіння новими професіями, створення сприятливих умов для професійної самореалізації осіб з обмеженими фізичними можливостями.

Детальніше…Додати коментар (0)

Забезпечення зайнятості осіб з інвалідністю

1 22 2 44441 2. інвалідністю, інвалідів

Працевлаштування громадян з обмеженими фізичними можливостями – одна з найважливіших проблем сьогодення.

Запроваджуючи модель працевлаштування та забезпечення зайнятості осіб з інвалідністю, центри зайнятості Запорізької області приділяли особливу увагу організації навчання безробітних даної категорії.

Детальніше…Додати коментар (0)

Бесплатные обеды для бердянцев с особыми потребностями (ВИДЕО)

1 22 1 2015 01 14 025966 01 1 2. инвалидов

Бердянск. В нынешнее сложное время особенно важна забота о самых незащищённых слоях общества. В региональной ассоциации инвалидов с нового года начали кормить бесплатными обедами всех, кто зарегистрирован в организации.

Детальніше…Додати коментар (0)