Мінсоцполітики спільно з громадськістю обговорило проблеми протезно-ортопедичної галузі

1 28 4 PM360image002 1 2. реабілітації, інвалідністю, інвалідів

26 сiчня у Києві за дорученням першого заступника Міністра соціальної політики Василя Шевченка фахівці Міністерства спільно з представниками Фонду соціального захисту інвалідів, громадських організацій інвалідів, протезно-ортопедичних підприємств усіх форм власності, користувачами технічних та інших засобів реабілітації, волонтерами за участю засобів масової інформації провели широке зібрання на Київському казенному…

Детальніше…Додати коментар (0)

Оголошено підозру лікарю за вимагання та одержання 7 тис грн для продовження групи інвалідності

1 28 3 spravki-354. інвалідності

Прокуратурою Івано-Франківської області повідомлено про підозру лікарю-хірургу одного з дитячих лікувальних закладів в області за фактом вимагання та одержання неправомірної вигоди.

Детальніше…Додати коментар (0)

На Тернопіллі 15 осіб з інвалідністю взяли допомогу для організації бізнесу

1 28 2 birzha-n1 2. інвалідністю, інвалідів

Задля забезпечення зайнятості осіб з інвалідністю центри зайнятості Тернопільської області приділяли особливу увагу організації навчання безробітних цієї категорії.

Професійне навчання таких осіб проводили з урахуванням рекомендацій МСЕК, індивідуальної програми реабілітації, потреб ринку праці та побажань інвалідів.

Детальніше…Додати коментар (0)

В Кременчуге на установку пандусов в этом году планируют выделить 445 тысяч гривен

1 28 1 1422307942 pandus money 2. пандусов

В Кременчуге в этом году из городского бюджета на строительство пандусов планируют выделить 445 тысяч гривен. На установку таких вспомогательных средств движения для инвалидов-колясочников в прошлом году выделялась сумма почти втрое меньшая.

Детальніше…Додати коментар (0)