Парализованная китаянка пишет удивительную книгу ногой

1 29 6 24042356 2. книгу

21-летняя Ху Хуян выросла в провинции Аньхой – сельской местности в восточной части Китая. В этой отдаленной деревушке даже физически здоровым детям сложно получить образование, не говоря уже о девочке с ДЦП.

Детальніше…Додати коментар (0)

400 км пішки: незрячий хлопець втік від війни (ВІДЕО)

1 29 5 872415. незрячий

Із самим лише паспортом і гривнею в кишені 21-річний, майже незрячий хлопець, півтора тижня пішки тікав з-під Артемівська до Сум. У кросівках по снігу добрався живим і неушкодженим.

Лише після виснажливої подорожі зрозумів, навіщо насправді подолав ці пів тисячі кілометрів – аби зустріти кохання і вірного друга. Історія безмежної віри і сили духу.

Детальніше…Додати коментар (0)

Чорнобильці просять Президента про повторну медичну перевірку усіх інвалідів задля виявлення і покарання “лжеліквідаторів”

1 29 4 Save. інвалідів

Рада Коростенської громадської організації “Союз ветеранів ліквідації чорнобильської катастрофи” просить Президента про повторну медичну перевірку усіх інвалідів Чорнобиля задля виявлення і покарання “лжеліквідаторів”.

Детальніше…Додати коментар (0)

В санатории «Славянский» открыли второй этаж ортопедического отделения

1 29 3 jbo626GJm4gS 1 2. славянский

Славянск. 27 января, в санатории «Славянский» открыли второй этаж ортопедического отделения. Теперь, пациенты здравницы получили возможность проживать в комфортных номерах, в каждом из которых расположен отдельный санузел. Открытию второго этажа способствовали Донецкая облгосадминистрация, Федерация профсоюза Украины и Народный депутат Украины Юрий Солод.

Детальніше…Додати коментар (0)

У Луцьку відбувся семінар з соціального захисту

1 27 1 173994 2. соціального захисту

Спільно із колегами із Івано-Франківська та Жешува (Республіка Польща) представники соціальних установ та організацій міста вивчали позитивні практики у сфері соціального захисту та працевлаштування неповносправних осіб.

Детальніше…Додати коментар (0)

Закарпатські роботодавці неохоче працевлаштовують людей з інвалідністю

1 08 2 13382011 news bigpic. інвалідністю, інвалідів

До першого березня роботодавцям необхідно подати до обласного відділення Фонду соціального захисту інвалідів звіт про зайнятість та працевлаштування людей із фізичними вадами.

У порівнянні з іншими регіонами Закарпаття має непоганий показник працевлаштованих інвалідів.

Детальніше…Додати коментар (0)