Міжнародна конференція: «Набуття особистої мобільності особами з інвалідністю. Забезпечення візками»

1 17 6 1-DSC 0865 2. інвалідністю, інвалідів

Інвалідний візок належить до найбільш поширених допоміжних засобів, які забезпечують можливість особистого пересування у всьому світі.

Інвалідний візок, який відповідає фізичним потребам особи, її способу життя й умовам навколишнього середовища, є незамінним для людей, які стикаються з труднощами при ходьбі, та сприяє…

Детальніше…Додати коментар (0)

Хмельницьке протезно-ортопедичне підприємство готове прийняти до 60 бійців АТО на реабілітацію (ВІДЕО)

1 17 5 84257 2. реабилитацию

Хмельницьке державне експериментальне протезно-ортопедичне підприємство готове прийняти до 60 бійців АТО на реабілітацію. На базі цього підприємство знаходиться амбулаторія і стаціонар для реабілітацій хворих.

Детальніше…Додати коментар (0)

ДАБІ пропонує переглянути державні будівельні норми, зробивши споруди універсально доступними для усіх громадян

1 29 8 1358839698 pandus. маломобільних

Державна архітектурно-будівельна інспекція пропонує змінити державні будівельні норми, які регулюють доступність будинків та споруд для маломобільних груп населення. Мета змін – впровадити в життя ідеологію «Універсального дизайну». Тобто зробити будинки та споруди однаково доступними та комфортними для усіх громадян, незважаючи на їх фізичні можливості.

Детальніше…Додати коментар (0)

На вокзалі Харків-пасажирський відбувся семінар з підвищення рівня доступності залізничного транспорту для маломобільних осіб

1 17 3 sem151 2. доступності, маломобільних, обмеженими фізичними можливостями, інвалідів

13 лютого на вокзалі Харків-пасажирський пройшов семінар на тему: “Доступ залізничного транспорту для маломобільних осіб” за участі іноземних експертів з питань доступності залізничного транспорту для маломобільних осіб, представників Міністерства інфраструктури України, Укрзалізниці, Південної залізниці, територіальних громадських організацій інвалідів та Харківської обласної державної адміністрації.

Детальніше…Додати коментар (0)

Комфорт для всех: как превратить помощь людям с проблемами зрения в бизнес

1 17 2 komfort-dlja-vseh-kak-prev 290562 p0 2. notis, инвалидностью, незрячих, слабовидящих, слепых

Как в Харькове обустраивают инфраструктуру для людей с проблемами зрения и превращают проекты в бизнес.

Среди финалистов проекта The Venture от Chivas — организация “НОТИС”. Задачей проекта, напомним, было отыскать не только молодые и перспективные, но и социально ответственные проекты.

Детальніше…Додати коментар (0)

Одесские школьники снимают мультфильмы для слепых детей

1 17 1 24047998 2. слепых

Инноваторы из Южной Пальмиры отличились на тренингах в центре гуманистических технологий. Предложения одесситов приглянулись зарубежным и украинским бизнес-тренерам, ребятам вручили около 7 тысяч гривен на стартовую разработку идей.

Детальніше…Додати коментар (0)