Василь Шевченко: Мінсоцполітики виступає за створення конкурентних умов у протезно-ортопедичній галузі

1 24 6 PM608image002 1 2. реабілітації

Перший заступник Міністра соціальної політики Василь Шевченко переконаний, що створення конкурентоздатного середовища у протезно-ортопедичній галузі в рази підвищить якість послуг, які надають протезно-експериментальні підприємства з реабілітації. Про це він зазначив під час проведення наради з представниками протезно-ортопедичних підприємств.

Детальніше…Додати коментар (0)

В Николаеве маршрутчик «выставил» за дверь инвалида войны

1 24 5 trostj 142452225861 2. водитель

О своей поездке в маршрутном такси 51 маршрута рассказал николаевец Владимир Ермолаев, инвалид войны ІІ группы.

Мало того, что нерадивый водитель безосновательно отказывал в льготном проезде, так еще и пытался высадить из автотранспорта на ближайшей остановке, отказываясь продолжать движение, что, естественно, доставило неудобство и другим пассажирам.

Детальніше…Додати коментар (0)

Влада Кіровограда довела до відчаю батьків дітей-інвалідів

1 24 4 1725 2. дітей, ліки

Ще місяць тому діти з особливими потребами отримували належне їм безкоштовне лікування без проблем. Проте з 5 лютого протисудомні препарати стали майже недоступними. У дитячій поліклініці №1 так звані безкоштовні рецепти видавати припинили, відтак батьки вимушені за власний кошт купувати необхідні ліки. Кажуть, суми просто непідйомні, а припинити прийом медикаментів – для дітей украй небезпечно.

Детальніше…Додати коментар (0)

В Запорожье детям-инвалидам помогают пройти реабилитацию и адаптироваться в обществе

1 24 3 invalid 3. детям-инвалидам, реабилитацию

По информации управления социальной защиты населения городского совета, в 2014 году 417 детей-инвалидов прошли реабилитацию в 7-ми отделениях Запорожского городского территориального центра социального обслуживания. Из них более 100 детям-инвалидам комиссией исполнительного комитета Запорожского городского совета продлен курс реабилитации до одного года.

Детальніше…Додати коментар (0)

На Рівненщині обрали спортивну гордість

1 24 1 in 1 2. спорту

В обласному центрі з фізичної культури і спорту інвалідів «Інваспорт» вже традиційно влаштували свято «Наша спортивна гордість». Під час урочистостей нагородили спортсменів, які за підсумками минулорічного спортивного сезону завоювали найвагоміші здобутки.

Детальніше…Додати коментар (0)