Шевченко: Ми не будемо заплющувати очі на нахабний обман інвалідів Майдану та бійців АТО, яким необхідне протезування

1 02 8 PM663image002 1 3. протезування

Перший заступник Міністра соціальної політики Василь Шевченко провів особисту зустріч із активістом самооборони Майдану Ярославом Панасюком, якому під час кривавих подій на Майдані відірвало руку.

Детальніше…Додати коментар (0)

Хворі на важке генетичне захворювання волиняни потерпають від нестачі грошей і уваги

1 02 6 1545781-6 2. муковісцидоз

На Волині назріла гостра потреба запровадити обласну програму підтримки хворих на муковісцидоз, адже в області бракує системної роботи з цими хворими, а також лікарів необхідної кваліфікації.

Детальніше…Додати коментар (0)

У вінницьких школах активно впроваджується інклюзивне навчання

1 02 5 U-Vinnyckyh-shkolah tumth 2. інклюзивного навчання

У Вінниці набирає обертів впровадження інклюзивного навчання: здійснюють бесіди з батьками, викладачами, створюють умови для доступної освіти школярам, які мають функціональні обмеження. Про інклюзію по-вінницьки говорили на черговому засіданні круглого столу.

Детальніше…Додати коментар (0)

Ходячий візочнику не товариш?

1 02 4 Invalid 121207 1. доступність, пандус, інвалідів

Чернівецькі активісти вимагають доступності міських споруд для інвалідів.

Пишно відкрите після трирічної реставрації 125-літнє приміщення Чернівецького Головпоштамту упродовж 9-ти місяців спричиняло лише захоплені «охи», які «несподівано» для влади розродилися розчаруванням.

Детальніше…Додати коментар (0)

Незрячі Львова «оглянули» на дотик унікальні скульптури історичного музею

1 02 3 nezrskulp7 2. вадами зору, незрячим

27 лютого фахівці Львівського історичного музею провели екскурсію для незрячих відвідувачів, під час якої ознайомили інвалідів з вадами зору з відреставрованими скульптурами, які протягом багатьох років зберігали в сховищах музею.

Детальніше…Додати коментар (0)

Новий львівський автобус – інвалідам

1 02 2 DSC 8980 1 2. особливими потребами

Голова Львівської облдержадміністрації Олег Синютка урочисто передав представникам Донецької обласної організації інвалідів автобус, спеціально обладнаний для людей з особливими потребами, який виготовили на Львівському ВАТ “Укравтобуспром”.

Детальніше…Додати коментар (0)

Проблемами спортсменів-інвалідів області опікуватиметься координаційна рада

1 02 1 725821 2. инваспорт, інвалідів

У Запорізькому обласному центрі молоді відбулося перше засідання координаційної ради з питань розвитку фізичної культури і спорту інвалідів області, у якому взяли участь заступник голови облдержадміністрації Едуард Гугнін, начальник управління молоді, фізичної культури та спорту ОДА Наталія Власова, депутат обласної ради Микола Ярмощук, заступник Запорізького міського голови Олександр Кузьмін.

Детальніше…Додати коментар (0)