Розенко: Ліквідація протезних держпідприємств – не реформа, а бездумне руйнування галузі

1 03 6 PM916image002 1 3. інвалідів

Реформування протезної галузі має відбуватися шляхом створення на ринку конкуренції, забезпечення рівного і прозорого доступу всіх виробників до засобів, а не шляхом лобіювання інтересів приватних “фірмочок” ціною ліквідації конкурентів у вигляді держпідприємств.

Детальніше…Додати коментар (0)

«Реабілітація через творчість» Тетяни Вегери

1 03 5 752124 1 2. реабілітація

26 лютого 2015 року у приміщенні Луцької бібліотеки-філії № 10 відбулася виставка-презентація виробів з кераміки волинської майстрині Тетяни Вегери. У презентації узяв участь перший заступник голови обласної ради Олександр Пирожик.

Детальніше…Додати коментар (0)

Навчання інвалідів робітничих професій – шлях до їхнього професійного успіху

1 16 15874456 2. інвалідів

Найважливішим із засобів інтеграції в суспільство людей з обмеженими фізичними можливостями є професійна реабілітація та наступна трудова зайнятість. Тому у вирішенні проблеми зайнятості людей з особливими потребами важливу роль відіграє навчання інвалідів робітничих професій у спеціалізованих реабілітаційних закладах.

Детальніше…Додати коментар (0)

Опікуємося проблемами інвалідів

1 03 3 32828 2. реабілітації, інвалідністю, інвалідів

Нещодавно у Вугледарському міському центрі зайнятості проводилась нарада за участю представників управління соціального захисту населення з метою активізації діяльності щодо реалізації державних гарантій зайнятості осіб з інвалідністю.

Детальніше…Додати коментар (0)

На черговій сесії Чуднівської райради розповіли, як виконується комплексна Програма соціального захисту інвалідів

1 27 1 173994 2. реабілітації, інвалідністю

Програма розрахована до 2017 року, для її фінансового забезпечення з районного бюджету лише торік виділили 300 тисяч гривень. З них 50 тисяч спрямували на лікування учасників АТО та підтримку їх сімей.

Детальніше…Додати коментар (0)

На Львівщині відбудеться чемпіонат України з лижних гонок та біатлону

1 03 1 lyzhni-perehony 2. чемпіонат

У період з 3 до 10 березня 2015 року в Західному реабілітаційно-спортивному центрі Національного комітету спорту інвалідів України, що в селі Яворів Турківського району, відбудеться чемпіонат України з лижних перегонів та біатлону серед спортсменів з ураженнями опорно-рухового апарату та вадами зору.

Детальніше…Додати коментар (0)