НБУ требует от банков выполнения требований по защите прав инвалидов

1 05 6 741245nbu 2. инвалидов

Национальный банк Украины (НБУ) требует от банков выполнения требований по защите прав инвалидов при их банковском обслуживании, указывается в письме Нацбанка №18-01012 / 13907.

Детальніше…Додати коментар (0)

Використання сучасних технічних засобів, роблять суди більш доступними

1 18 legislation 1. незрячих

До Київського апеляційного адміністративного суду юристами Харківської громадської організації незрячих юристів була подана апеляційна скарга на постанову Окружного адміністративного суду м. Києва в інтересах особи, що пересувається за допомогою інвалідного візка. Позов поданий до уряду з вимогою зобов’язати Кабінет Міністрів України:

Детальніше…Додати коментар (0)

Школа жизнетворчества

1 05 4 33006 big 2. реабилитации

Хортицкий национальный учебно-реабилитационный многопрофильный центр по праву называют учреждением нового типа в системе образования Украины. Благодаря инновационным технологиям здесь обеспечивают успешную интеграцию детей с проблемами здоровья в общественную жизнь.

Детальніше…Додати коментар (0)

Міська влада і «Феліцітас» продовжать допомагати особливим сумчанам

1 05 3 1425386474 10472 2. феліцітас, абілітації, дітям-інвалідам, реабілітації, інтелектуальною недостатністю

Сумське міське товариство допомоги дітям-інвалідам, що мають розумову відсталість, «Феліцітас» у 2015 році продовжить надання послуг цій особливій категорії сумчан. Для цього товариство отримає фінансову підтримку у сумі 430 тис. грн. з міського бюджету. Такими були підсумки конкурсу з визначення програм (проектів, заходів), розроблених громадськими організаціями, для виконання (реалізації) яких у 2015 році надаватиметься…

Детальніше…Додати коментар (0)

Шляхи працевлаштування осіб з інвалідністю

1 05 2 PM290image002 2. інвалідністю, інвалідів

26 лютого в приміщенні Глибоцького районного центру зайнятості було проведено круглий стіл на тему: «Забезпечення прав вразливих категорій громадян», під час якого обговорено питання щодо реалізації трудових намірів та працевлаштування безробітних інвалідів. До обговорення долучилися роботодавці району, які не виконали норматив робочих місць для працевлаштування осіб з обмеженими фізичними можливостями…

Детальніше…Додати коментар (0)

В інтересах людей з обмеженими фізичними можливостями

1 04 1 52179 2. інвалідністю, інвалідів

«Важливі фактори у вирішенні проблем зайнятості осіб з інвалідністю» – такою була тема круглого столу, засідання якого відбулося у Кривоозерському районному центрі зайнятості за участю керівництва РЦЗ, представника ТДІзПП у Миколаївській області та безробітних осіб з обмеженими фізичними можливостями.

Детальніше…Додати коментар (0)