Медика МСЕК притягнуто до кримінальної відповідальності за зловживання впливом

1 06 6 872359sud. мсек

Бучацький районний суд виніс вирок у кримінальному провадженні стосовно лікаря за одержання неправомірної вигоди за вплив на прийняття позитивного рішення комісією однієї з міжрайонних медико-соціальних експертиз.

Детальніше…Додати коментар (0)

Боец АТО Сергей Ильницкий: “Научусь жить и без ноги. В конце концов могу стать паралимпийцем”

1 06 5 196403w200zc0 1 2. роман федорин, сергей ильницкий, протезы, реабилитацию

19-летний Сергей Ильницкий и 22-летний Роман Федорин, пострадавшие во время военных действий, получили бесплатные протезы. А на днях волонтеры сделали им сюрприз — подарили новые автомобили.

Детальніше…Додати коментар (0)

Життя у повній темряві не завадило йому стати людиною з великої літери

1 06 4 ww112615 2. юрій симончук, незрячих

Історія цього чоловіка вражаюча й повчальна, особливо сьогодні, коли триває війна, що несе стільки горя, а з ним і депресії, зневіру та відчай. Надзвичайно щирий і людяний. Ерудит, оптиміст, гуморист, патріот. Співає в хорі незрячих, ходить до церкви, викладає кілька предметів у Центрі реабілітації для незрячих дітей, який сам і створив, — усе це про відмінника народної освіти, заслуженого працівника соціальної служби України…

Детальніше…Додати коментар (0)

В Житомире активно работают над инклюзивным образованием детей с нарушениями в развитии

1 06 3 Изображение-312 2. аутизмом

Шовтюк Алла Николаевна – заведующая Житомирской областной ПМПК. Работая в такой структуре, она в последний год все больше сталкивается с увеличением количества детей с аутизмом. По ее словам, среди них есть и те, у кого диагноз – под знаком вопроса.

Детальніше…Додати коментар (0)

«Незважаючи на складнощі і всупереч їм», – девіз матерів особливих дітей

1 06 2 eb01491b00d7f7237e3f2b053396f84b 2. серце матері

Виховати дитину – відповідальна й складна справа. Виховати дитину з особливими потребами – це ще й колосальна самопожертва. У Кіровограді чимало матерів, які щодня борються за життя своїх дітей: шукають ліки і можливості прооперувати, створюють умови для їхнього розвитку і адаптації в суспільстві. Це потребує не лише значних фінансових затрат, а й моральної витривалості, сили духу.

Детальніше…Додати коментар (0)

У Луцьку безробітні допомагатимуть незрячим

1 06 1 32748 2. инвалидам

У Луцьку безробітні працюватимуть на громадських роботах, допомагаючи інвалідам по зору. Про це стало відомо 4 березня під час засідання Луцького міськвиконкому.

У пояснювальній записці до проекту рішення Про організацію громадських робіт у 2015 році йдеться про те, що громадські роботи є видом суспільно корисних оплачуваних робіт…

Детальніше…Додати коментар (0)