Діти – дітям (ФОТО)

1 31 1 IMG 0605 2. дітей

Кіровоградська область, смт Нова Прага. У рамках благодійної акції «Діти – дітям» члени громадської організації інвалідів «Народна академія творчості» побували у Новопразькому НВК Олександрійського району. Це вже не перша зустріч,тож зустрілися як давні знайомі. Неочікувані приємні сюрпризи почалися одразу, адже зустрічати гостей на шкільний ганок вийшов увесь шкільний колектив.

Детальніше…Додати коментар (0)

Веб-сайти органів виконавчої влади стануть більш доступними для користувачів з вадами зору та слуху

1 30 8 comin.kmu.gov.ua 2. вадами зору

На виконання Державної цільової програми «Національний план дій з реалізації Конвенції про права інвалідів» Держкомтелерадіо та Мінрегіон прийняли спільний наказ «Про затвердження Змін до Порядку функціонування веб-сайтів органів виконавчої влади», який зареєстровано в Міністерстві юстиції України за № 240/26685.

Детальніше…Додати коментар (0)

Инвалиды ищут пути заставить власти выполнять свои обязанности

1 30 7 druma prohorov latypov 2. инвалидов

Одесса. Олег Дрюма, «Европейская ассоциация прав инвалидов»; Олег Прохоров, организация инвалидов «Одесса-Баскет»; Тимур Латыпов, «Ассоциация незрячих юристов» рассказали на брифинге о срочном созыве форума организаций инвалидов для обсуждения систематических нарушений Конвенции по защите прав инвалидов в Украине.

Детальніше…Додати коментар (0)

«Просто ставиш собі за мету – і щодня борешся»

1 30 6 11ilnickiy1 1 2. протез, протезування, реабілітації

«День» поспілкувався з бійцями, котрі мають або потребують протезів, і дізнався, що їм можуть запропонувати українські та іноземні підприємства.

Ярослав Миронов служив у 30-й механізованій бригаді Новограда-Волинського. На початку бойових дій в Україні боєць якраз перебував на ротації, повернувся із Косово, де брав участь…

Детальніше…Додати коментар (0)

«Запчастини» для людини

1 30 5 53f72ff3bbe17f78896a991f77f1664e 1 2. протез, протезування

Перша майстерня, яка виготовляла протези, з’явилася у Львові у 1921 році. Після Другої світової війни потреба у такій продукції зросла у рази. Але й у мирному житті заміни втрачених частин тіла потребувало чимало людей. Хтось із вадами народився, у когось — цукровий діабет дав ускладнення, через що довелось ампутувати ноги.

Детальніше…Додати коментар (0)

На Буковині обговорено проблемні питання соціальної реабілітації дітей-інвалідів

1 30 4 history2 2. дітей-інвалідів, реабілітації

26 березня з ініціативи Департаменту соціального захисту населення облдержадміністрації на базі Буковинського обласного центру соціальної реабілітації дітей-інвалідів «Особлива дитина» відбувся семінар на тему «Соціальна реабілітація дітей-інвалідів Чернівецької області».

Детальніше…Додати коментар (0)

2 апреля города Украины оденутся в голубое. Присоединяйтесь!

1 30 3 Голубое Львов 1 2. аутизмом

2 апреля, в День распространения информации о проблеме аутизма, города Украины оденутся в голубое в знак толерантности к людям с аутизмом. Достаточно иметь голубой элемент одежды: свитер, шарфик, шапочку, покрыть ногти голубым лаком, взять зонтик этого цвета или надеть голубой аксессуар. Сделать фото и выложить в социальные сети. Это возможность для каждого поддержать людей с аутизмом и выразить свое уважение к ним.

Детальніше…Додати коментар (0)

Спеціальна нагорода CAFE 2015

1 30 2 image001 1 2. обмеженими можливостями, інвалідністю

У рамках Тижня Дій CAFE 2015 – «Футбол для всіх, доступ для всіх», Центр доступу до футболу в Європі запрошує футбольних вболівальників з обмеженими фізичними можливостями та всіх зацікавлених осіб висунути кандидатів на отримання спеціальної нагороди CAFE. Три переможці будуть обрані в наступних категоріях:

Детальніше…Додати коментар (0)