Вперше у Вінниці пройде пісенний фестиваль-конкурс «Золотий птах»

1 15 1 thumb 87940 news m 2. золотий птах

16-17 травня у місті відбудеться Всеукраїнський пісенний фестиваль-конкурс «Золотий птах» для дітей та молоді з інвалідністю. Цей захід проходить вперше на території України. Володар гран-прі фестивалю виступатиме уже на міжнародному конкурсі у Польщі.

Детальніше…Додати коментар (0)

У Луцьку відкрили реабілітаційний центр для жінок після онкології

1 14 6 image 2. реабілітаційного центру

На обліку в канцерреєстрі знаходяться 2832 жінки, за рік у Волинській області реєструється 260-280 випадків раку грудей, з них близько 200 пацієнтів переносять операцію, що веде до зниження та втрати працездатності, інвалідизації. Повернення пацієнтів після комплексного лікування онкологічної хвороби до нормального життя являється важливою метою для охорони здоров’я.

Детальніше…Додати коментар (0)

В Березовке центр для слабослышащих детей помогает в реабилитации детям с аутизмом

1 14 5 DSC09940 2. аутизмом

Специалисты учебно-реабилитационного центра интернатного типа в селе Березовка Житомирской области всегда готовы помочь не только детям с проблемами слуха, но и ребятам с аутизмом. Здесь для школьников пытаются создать все условия, чтобы они могли чувствовать себя комфортно. Центр обеспечивает реабилитацию, коррекцию нарушений и интеграцию в общество детей с физическими или психологическими особенностями…

Детальніше…Додати коментар (0)

І Всеукраїнський інтегрований фестиваль творчості «Весняна казка на Поділлі» зібрав чимало вінничан

1 14 4 IMG 4465 2. інвалідів

10 травня 2015 року на Фонтанній площі пройшов І Всеукраїнський інтегрований фестиваль творчості «Весняна казка на Поділлі».

Організатором фестивалю була Вінницька обласна організація Всеукраїнської організації інвалідів «Союз організацій інвалідів України».

Детальніше…Додати коментар (0)

Полтавці відвідали фестиваль, щоб підтримати людей з особливими проблемами

1 14 3 koncert 1 2. особливими потребами

У глядацькій залі Полтавського Будинку культури відбувся дев’ятий щорічний міський фестиваль творчості «Від серця до серця». Свято присвятили діткам з фізичними й розумовими вадами та їхнім мамам, котрі кожного дня не втомлюються боротися за їхнє щасливе майбутнє.

Детальніше…Додати коментар (0)

Українські стрілки стали другими у Ганновері

1 14 2 kovalchuk 1 2. кульової стрільби

Національна паралімпійська збірна команда з кульової стрільби показала достойний результат на Міжнародному турнірі з кульової стрільби серед спортсменів з ураженнями ураженням опорно-рухового апарату, що проходив з 22 квітня по 04 травня 2015 року у м. Ганновер, Німеччина.

Детальніше…Додати коментар (0)