У Рівному запрацювала школа бойового гопака з напрямком реабілітації

1 29 1 uu 5 2. дітей

Хлопчиків та дівчаток з вадами здоров’я навчатимуть козацькому бойовому мистецтву разом із здоровими. Загалом функціонуватимуть чотири групи по 25 дітей кожна. Окрім тренувань, дітей ще виховуватимуть у мистецькому напрямку та проводитимуть духовну роботу.

Детальніше…Додати коментар (0)

Программисты из Киева и Львова создают роборуку, которая управляется движениями мышц (ВИДЕО)

1 28 6 terminator 2. руки

Сразу несколько команд в Украине сейчас занимается довольно амбициозным проектом: работают над протезом руки, напечатанном на 3D-принтере. Но не механическим, а таким, которым человек сможет управлять движениями мышц. Разработка ведется в Киеве и Львове, киевская команда работает над прототипом в робототехнической лаборатории академии ШАГ.

Детальніше…Додати коментар (0)

Універсальний дизайн в м. Чугуїв: сучасне медичне обладнання для жінок

1 28 4 0ec41d0679c47094e4c94d8bb1b43f7f 1 2. універсального дизайну, інвалідністю

В рамках реалізації Спільної Програми «Сприяння інтеграційній політиці та послугам для людей з інвалідністю в Україні» Центральна районна лікарня м. Чугуїв Харківської області отримала сучасне гінекологічне обладнання вартістю понад 20 тис. євро, яке було встановлено в кабінеті завідувача жіночою консультацією. Дане гінекологічне обладнання здатне створити належні умови для пацієнток під час огляду або проведення…

Детальніше…Додати коментар (1)

Семінар – ознайомлення з перспективами зайнятості осіб з інвалідністю

1 28 3 3965 2. інвалідністю

Київ. На базі Дніпровського РЦЗ 26 травня 2015 року відбувся семінар за участю осіб з інвалідністю. Його мета: підвищення мотивації до зайнятості, ознайомлення з перспективами зайнятості осіб з інвалідністю; додатковими гарантіями працевлаштування та соціальними послугами, які надає служба зайнятості.

Детальніше…Додати коментар (0)

В одесской мэрии рассмотрели вопросы обеспечения доступности для граждан с особыми потребностями

1 28 2 IMG 9636 2. доступності

На минувшей неделе в одесской мэрии состоялось заседание комитета обеспечения доступности для людей с ограниченными возможностями и других маломобильных групп населения к объектам жилищно-социального, общественного назначения, средств связи, информации и транспортной инфраструктуры города Одессы.

Детальніше…Додати коментар (0)