Літня школа як модель життя: не розділяти, а здружувати!

1 10 1 748a0ffa63968577b7c2c58ad8e9338b 2. дітей

Багаторічною мрією колективу Кіровоградської міської психолого-медико-педагогічної консультації був корекційно-оздоровчий табір для дітей з особливими освітніми потребами. Зазвичай такі діти мають вузьке коло спілкування. Тому педагоги не лише мріяли, а й багато працювали для того, аби Літня школа на березі моря відбулася! Для того, щоб це сталося, треба було стукати в потрібні двері.

Детальніше…Додати коментар (0)

Международная конференция CAFE ‘Total Football, Total Access’ пройдет на стадионе «Стад де Франс» 30-31 октября 2015

1 03 2 95421 2 2. cafe, ограниченными возможностями

Центр доступа к футболу в Европе (CAFE) сегодня объявил о том, что вторая конференция под его эгидой пройдет на стадионе «Стад де Франс» в Сен-Дени 30 и 31 октября 2015 года.

На конференции под названием «Футбол для всех, доступ для всех» (‘Total Football, Total Access’) встретятся известнейшие деятели в области футбола, ограниченных возможностей…

Детальніше…Додати коментар (0)

Фріда Кало. Творити, щоб вижити

1 09 6 120513 1 2. фріда кало

Фріда Кало — образ водночас трагічний і стоїчний. Але стоїчний, характерний, непохитний — насамперед. Не тільки тому, що цей образ здатний вселяти надію і впевненість у приречених. Запаморочлива, нелюдська стійкість (у Фріди все позамежне, безбереге, як океан) вивела її в категорію жінок, які вміють влаштовувати своє життя. Вона продемонструвала можливість знаходити смисл життя в умовах, майже несумісних із самим…

Детальніше…Додати коментар (0)

Сергій Кузьменко: Вражений силою духу і цілеспрямованістю Олександра Чалапчія

1 09 5 0507150301 1 2. олександра чалапчія

У рамках робочої поїздки до Ульяновського району голова Кіровоградської облдержадміністрації Сергій Кузьменко завітав на підприємство, що було відкрито за ініціативи учасника АТО, а нині приватного підприємця Олександра Чалапчія. Колишній військовий проходив службу у 34 батальйоні територіальної оборони. У вересні минулого року внаслідок складного поранення поблизу селища Ленінське Луганської області він втратив нижні кінцівки.

Детальніше…Додати коментар (0)

Депутати пропонують посилити відповідальність за працевлаштування інвалідів

1 09 4 92219753-FD53 1. інвалідністю, інвалідів

Новий Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо посилення відповідальності в частині працевлаштування людей з інвалідністю посилить контроль за нарахуванням і сплатою роботодавцями адміністративно-господарських санкцій і пені за невиконання нормативу робочих місць.

Детальніше…Додати коментар (0)

“Знаючи, не помилюся”

1 09 3 pomoshh 1. незрячих

З 01 липня 2015 року, за підтримки Фонду сприяння демократії Посольства США в Україні, Харківська громадська організація незрячих юристів розпочинає реалізацію проекту «Знаючи, не помилюся» (надання юридичної допомоги незахищеним верствам населення м. Харкова).

Детальніше…Додати коментар (0)

Принятие вместо жалости

1 09 2 huge 2. особыми потребностями

Я тут недавно вместе с ребёнком стала смотреть американские развивающие мультфильмы. Вовсе не из благоговения перед американской культурой, а из стремления самой не забыть азы английского языка. Сюжет мультфильмов стандартный — представители флоры и фауны всех мастей поют, танцуют в духе классического американского мюзикла. Ну а если героями выступают люди, то они, что вполне понятно, представляют…

Детальніше…Додати коментар (0)