Уряд пропонує стимулювати роботодавців, які забезпечують реалізацію прав інвалідів на працю

1 25 3 IS188-054. інвалідів

8 липня 2015 р. на засіданні Уряду схвалено проект Закону України “Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо зайнятості інвалідів”.

Законопроектом передбачається впровадження стимулюючих механізмів для роботодавців з метою забезпечення ними реалізації прав інвалідів на працю, у тому числі шляхом встановлення…

Детальніше…Додати коментар (0)

Змінено порядок забезпечення санаторно-курортними путівками інвалідів у санаторіях спінального профілю

1 27 1 173994 2. спінального профілю, інвалідів

8 липня 2015 р. Урядом прийнято постанову № 466 «Про внесення змін до Порядку забезпечення санаторно-курортними путівками деяких категорій громадян структурними підрозділами з питань соціального захисту населення районних, районних у мм. Києві та Севастополі держадміністрацій, виконавчими органами міських рад», якою передбачається оптимізувати строк лікування у санаторіях (відділеннях) спінального профілю для інвалідів…

Детальніше…Додати коментар (1)

«Права осіб із проблемами психічного здоров’я: відповідність національного законодавства міжнародним стандартам. Контекст дотримання прав людини у психоневрологічних інтернатах»

1 10 3 psihicheskie zabolevanija 2. психічного здоров'я

Становище осіб із проблемами психічного здоров’я залишається серйозним викликом зобов’язанням України у сфері дотримання прав людини. Постійна залежність таких осіб від сторонніх, домінування ролі спеціальних стаціонарних закладів для надання медичної допомоги та соціальних послуг є основними характеристиками державної політики, наслідком якої є стигматизація та дискримінація зазначеної вище категорії.

Детальніше…Додати коментар (0)

У Харкові обговорили доступність аптек для інвалідів

1 10 2 e2a6f296a8dbe6f5fa180f2f4648f68a 2. доступність, інвалідів

Питання доступності аптек у місті Харкові для інвалідів обговорили 8 липня у Харківській міській раді.

Ця тема була порушена на засіданні комітету з питань забезпечення доступності маломобільних груп населення до об’єктів соціальної та інженерно-транспортної інфраструктур.

Детальніше…Додати коментар (0)