Відпочинок «сонячних» дітей

1 14 1 df3ad1b24179. діти

Вперше цьогоріч у нашому регіоні «сонячні» діти відпочивали у санаторії разом із батьками. Як розповіла начальник управління соціальної політики Херсонської міської ради Олена Рузгіс, обласна організація «Сонячні діти Херсонщини» звернулася до Херсонської міської ради та Громадської ради при міському голові з проханням відправити дітлахів на оздоровлення.

Детальніше…Додати коментар (0)

Десантник, которому пуля размозжила спинной мозг, научился ходить при помощи мышц… спины и пресса

1 15 6 202744w200zc0 1 2. спинного мозга

Многие считали, что герой публикаций «ФАКТОВ» 32-летний десантник Александр Пономарев теперь навсегда прикован к инвалидному креслу.

Ровно год назад в столичном госпитале состоялась двойная свадьба тяжелораненых разведчиков 79-й аэромобильной бригады.

Детальніше…Додати коментар (0)

В Запорожье могут появиться два диализных центра

1 15 5 img 0814 2. диализного центра, пересаженными органами

В Запорожье планируют создать сразу два диализных центра для больных с пересаженными органами. К такому решению в пятницу во время совещания в облгосадминистрации пришли руководители областного, городского управлений здравоохранения, а также пациенты – члены общественной организации инвалидов с пересаженными органами и лиц, которые находятся на гемодиализе «Шляхи до життя».

Детальніше…Додати коментар (1)

Активну життєву позицію в осіб з особливими потребами формували на семінарі

1 15 4 announcephoto 2. особливими потребами, інвалідів

У Володимирецькому районному центрі зайнятості 9 липня провели тренінг-семінар «Успішне працевлаштування осіб з особливими потребами: від мрій до цілей» та «Формування активної життєвої позиції в осіб з особливими потребами».

Детальніше…Додати коментар (0)

Працевлаштування людей з особливими потребами: з турботою про кожного

1 18 4 13382011 news bigpic. служби зайнятості

Одеса. Забезпечення конкурентоспроможності людини з інвалідністю на ринку праці, її подальше працевлаштування – належать до питань підвищеної уваги служби зайнятості. З метою реалізації творчих і виробничих здібностей інвалідів та з урахуванням індивідуальних програм реабілітації забезпечується право таких людей на навчання та працю.

Детальніше…Додати коментар (0)

На Дніпропетровщині люди з обмеженими можливостями надаватимуть послуги з оформлення грантів

1 15 1 1 14368816920160-A966 2 2. грантрайтер

На Дніпропетровщині завершується тренінг-курс для учасників нового проекту для людей з обмеженими фізичними можливостями – «Грантрайтер». Від початку червня 17 претендентів на отримання нової професії вже пройшли основи проектного менеджменту, комп’ютерної грамотності, навчилися оформлювати документацію на гранти. Попереду – публічний захист власних робіт і презентація грантових заявок під них.

Детальніше…Додати коментар (0)