Професійна підготовка – ефективний засіб підвищення конкурентоспроможності

1 25 3 IS188-054. працевлаштування

Одеса. Держава законодавчо гарантує інвалідам рівні з усіма іншими громадянами права та можливості для участі в економічній, політичній і соціальній сферах життя суспільства. А право на працю є невід’ємною складовою прав кожної людини. Тому працевлаштування зазначених категорій людей – важлива суспільна задача, яка має здійснюється із врахуванням професійної працездатності таких осіб.

Детальніше…Додати коментар (0)

Разработан Lego-совместимый протез для детей (ВИДЕО)

1 21 6 lego-protez 2 1 2. детей

Колумбийским дизайнером Карлосом Торресом разработана уникальная творческая ортопедическая система для детей с ампутированными конечностями. Особенностью решения, созданного в содружестве с LEGO Future Lab, стала его ориентированность на развитие творческих способностей детей. Выбор именно конструктора LEGO для реализации проекта обусловлен его способностью раскрывать творческий потенциал…

Детальніше…Додати коментар (0)

Підприємству доведеться сплатити майже 125 тис. грн. за порушення норм з працевлаштування інвалідів

1 20 5 вивіска3 2. інвалідів

Прокурор Волинської області в інтересах Волинського обласного відділення Фонду соціального захисту інвалідів звернувся до суду з адміністративним позовом до приватного підприємства «Торгівельна компанія «Укр-Петроль», аби стягнути адміністративно-господарські санкції та пеню за невиконання у 2014 році нормативу робочих місць для працевлаштування інвалідів, у сумі майже 125 тис. грн.

Детальніше…Додати коментар (0)

В Бердянске люди с особенными потребностями помогают армии

1 21 4 2015 07 16 030152 04 2. академии ремесел

Воспитанники Всеукраинского центра реабилитации инвалидов «Академия ремесел» начали очередную заготовку травяных чаев и оберегов для солдат, которые находятся на блок-постах и в зоне АТО.

Детальніше…Додати коментар (0)

Люди з інвалідністю почали боротись… з торгівлею у підземних переходах

1 21 3 258ee2700b8562b5d51ebf211 2. інвалідів

18 липня активісти інвалідного руху Києва зібралися біля столичного ТЦ «Городок», поблизу станції метро Петрівка – для проведення моніторингу торгівлі на сходах столичних підземних переходів. Комітет Народного Контролю підтримав ініціативу сміливців і взявся допомогти в реалізації цього проекту.

Детальніше…Додати коментар (0)

Залізнична станція «Житомир» адаптована до потреб людей з інвалідністю, – Неля Ковалюк

1 21 2 image-4-e1437142190248 4. доступності, інвалідністю

Пандуси, спеціалізована туалетна та душова кімнати та засоби навігації для маломобільних груп населення з’явилися на залізничній станції «Житомир».

Про це 16 липня у Міністерстві інфраструктури відзвітувала депутат міської ради, представник команди «Блоку Петра Порошенка «Солідарність» у Житомирі Неля Ковалюк.

Детальніше…Додати коментар (0)