Херсонка – дворазова рекордсменка світу

1 24 1 mereshko 2. плавання

Ранком 23 липня київським потягом до рідного Херсона повернулася спортивна гордість нашого міста – майстер спорту України міжнародного класу з плавання серед спортсменів з ураженням опорно-рухомого апарату, член Національної збірної команди України Єлизавета Мерешко.

Детальніше…Додати коментар (0)

Кто может стать опекуном инвалида

1 23 6 30349-1u 3. опекунство

Я инвалид детства III группы. Хочу оформить опекунство над отцом, который передвигается с помощью костылей, но инвалидность не оформил. Возможно ли это и что для этого требуется? – Наталья Кобзева, Днепропетровский район

Детальніше…Додати коментар (0)

Прес-конференція: «Безоплатне протезування та забезпечення технічними та іншими засобами реабілітації учасників АТО» (ВІДЕО)

1 23 5 2457831 2. обмеженими фізичними можливостями, протезування, реабілітації, інвалідів

Київ. 21 липня о 14:00 відбулася прес-конференція на тему: «Безоплатне протезування та забезпечення технічними та іншими засобами реабілітації учасників АТО».

Організатори: Укрінформ, Департамент соціальної політики виконавчого органу Київської міської ради (КМДА).

Детальніше…Додати коментар (0)

О чем мечтают парафанаты. Александр Усков рассказал, чем отличается жизнь болельщика-инвалида в Украине и за рубежом

1 23 4 thumb 28166 zorya news m 2. инвалидов, ограниченными возможностями, парафанклуба

Попасть на финал Лиги Европы мечтает каждый футбольный болельщик. Увидеть воочию, как в финале играет твоя любимая команда, — уже заветная мечта. Добраться до Варшавы и болеть за «Днепр», будучи инвалидом — практически чудо. Из тысяч фанатов «Днепра» только двое болельщиков с ограниченными возможностями смогли попасть 27 мая на стадион «Национальный». Одним из них был Александр Усков…

Детальніше…Додати коментар (0)

Особи з інвалідністю – на особливому контролі

1 23 3 8274152 2. інвалідністю

Перший заступник директора Хмельницького обласного центру зайнятості Сергій Залуський дав інтерв’ю для телепередачі «Метроном» (ХОДТРК «Поділля-Центр»).

Під час інтерв’ю Сергій Залуський говорив із журналістом Іриною Сусяк про сприяння Хмельницькою обласною службою зайнятості у працевлаштуванні особам з особливими потребами.

Детальніше…Додати коментар (0)

У Міністерстві інфраструктури України розглянуть пропозицію щодо розширення залізничної платформи в місті Кремінна для зручності людей, з обмеженими фізичними можливостями

1 23 2 20150716 161825 2. обмеженими фізичними можливостями, інвалідністю

З такою пропозицією виступила директор КУ «Луганський обласний центр соціокультурної адаптації молоді з обмеженими фізичними можливостями» Тетяна Баранцова під час наради в Міністерстві інфраструктури України з питань доступності транспортно-дорожнього комплексу та галузі поштового зв’язку для осіб з інвалідністю та інших маломобільних груп населення.

Детальніше…Додати коментар (0)