Легкоатлет з Дубно переміг на чемпіонаті Європи

1 29 1 d8ce1cadbeaff5bc71e7ec0a2bac1cd0 2. сергій драч

З 20 по 25 липня в польському місті Бидгощ на ІХ чемпіонаті Європи з легкої атлетики серед спортсменів з вадами слуху змагалося близько 200 учасників з 24 країн. Національна дефлімпійська збірна команда України брала участь у змаганнях серед 12 спортивних дисциплін. У медальному заліку команда України посіла ІІ місце, поступившись команді Росії. Член національної збірної команди України, спортсмен з Дубно…

Детальніше…Додати коментар (0)

Особенности прохождения МСЭК воинами АТО

1 28 6 Roman-Tytykalo 2. мсэк, инвалидность, інваліда

Во время проведения боевых действий актуальным вопросом для людей, которые вернулись из зоны проведения антитеррористической операции (АТО) является вопрос посещения Медико-социальной экспертной комиссии. Мы обратились в фонд «Коло», который работает с участниками АТО и их семьями с просьбой разъяснить особенности прохождения МСЭК.

Детальніше…Додати коментар (21)

Кременчуцька кришталева дівчинка

1 28 5 1437637608 qw1mzvpsf5a 1 2. обмеженими можливостями

Вона важить 22 кілограми, має зріст близько метра, а її кістки постійно ламаються, але… У свої 24-и «кришталева дівчинка» Оксана Приходько побувала у понад 20-и містах України, вивчила англійську, стала студенткою вуза та підкорила Карпати і Чорне море.

Детальніше…Додати коментар (0)

Треть детей с синдромом Дауна оставляют в роддомах

1 28 4 gggg2 1. синдромом дауна

Анкетирование, проведенное Всеукраинской благотворительной организацией «Даун Синдром» среди 132 украинских семей, где воспитываются дети с синдромом Дауна, показал, что 30% врачей предлагают родителям отказаться от новорожденного ребенка с этим заболеванием. 15% родителей отметили, что медперсонал использует оскорбительную терминологию: «даун, овощ, растение, инвалид».

Детальніше…Додати коментар (0)

Одеська міська лікарня №8 отримала нове реабілітаційне обладнання (ФОТО)

1 28 1 reab06 6 2. лікарні

У міській лікарні №8 у рамках муніципальної програми «Рівність» триває створення відділення реабілітації та відновної терапії пацієнтів з обмеженими фізичними можливостями. Також тут зможуть проходити реабілітацію воїни АТО.

Детальніше…Додати коментар (0)

Люди з інвалідністю користуються можливістю здобути професію

1 9871245 2. інвалідністю

Саме в розпалі вступна кампанія. Триває вона і в обласному центрі професійної реабілітації інвалідів, який працює у Бердянську.

До приймальної комісії закладу звернулися люди з особливими потребами із 13 районів області, різного віку, але з однаковим бажанням – реалізувати свої фізичні, психологічні, соціальні можливості.

Детальніше…Додати коментар (0)