Тренінг “Як говорити з людьми з інвалідністю і про них”

1 18 5 42-18610106 001. інвалідністю

27-28 серпня у Києві відбудеться дводенний тренінг для журналістів та журналісток на тему “Як говорити з людьми з інвалідністю і про них”.

Під час заходу його учасники та учасниці дізнаються:

Детальніше…Додати коментар (0)

Австрійські реабілітологи вчать бійців АТО звикати до протезів (ВІДЕО)

1 31 5 8712453. реабилитологи

Після курсу реабілітації в Австрії додому повернулися бійці АТО з ампутованими кінцівками – тамтешні реабілітологи їх заново вчили ходити. Адже навіть після протезування чоловіки не могли самостійно пересуватися.

Детальніше…Додати коментар (0)

Бачити серцем

1 31 4 MasajystkaK 2. незряча

Доля розпорядилася так, що Катя Халецька із дитинства незряча. Але ця привітна дівчина з довгим темно-русявим волоссям і щирою усмішкою, незважаючи ні на що, впевнено йде життєвою стежиною.

Детальніше…Додати коментар (0)

Рассеянный склероз “молодеет” (ВИДЕО)

1 31 3 150727 skleroz 1 2. рассеянный склероз, інвалідності

Запорожье. Рассеянный склероз буквально косит ряды молодежи. За последние годы, болезнь очень помолодела, и первые признаки страшного недуга приводящего к инвалидности, врачи наблюдают у жителей области уже в юном возрасте.

Детальніше…Додати коментар (0)

Львівська залізниця продовжує працювати над покращенням доступу до вокзалів для маломобільних громадян

1 31 2 0444a65769 2. маломобільних, обмеженими фізичними можливостями

Спільно із представниками громадських організацій, Укртрансінспекцією та органами місцевого самоврядування, на Львівській залізниці минулоріч провели аудити семи найбільших пасажирських вокзалів. Сьогодні ж, за результатами обстежень, залізничники продовжують усувати виявлені недоліки та робити об’єкти залізничної інфраструктури доступнішими для пасажирів з обмеженими фізичними можливостями.

Детальніше…Додати коментар (0)