Велосипедист-паралімпієць Донеччини завоював «золото» і «срібло» на чемпіонаті світу

1 07 1 index 2. єгор дементьєв

З 29 липня по 2 серпня в швейцарському Ноттвілі проходив чемпіонат світу з велоспорту на шосе серед паралімпійців.

Успішно виступив на змаганнях представник Міжнародного спортивного клубу «ІСД» і Донецького регіонального центру з фізичної культури і спорту інвалідів «Інваспорт» Єгор Дементьєв.

Детальніше…Додати коментар (0)

МАУ оказала поддержку благотворительному фонду «АИК»

1 06 6 mau 2. людей

В рамках социальной активности по перевозке пассажиров с особыми потребностями, авиакомпания «Международные Авиалинии Украины» оказала поддержку Благотворительному фонду развития компьютерных и информационных технологий для инвалидов «AИK», осуществив перевозку группы из 4 человек на специальных условиях.

Детальніше…Додати коментар (0)

Какие вакансии открыты для людей с ограниченными возможностями на Приднепровской железной дороге

1 06 5 1336418110 94854187 143875960087 2. людей

Теперь люди с ограниченными физическими возможностями могут работать на Приднепровской железной дороге как уборщиками, так и инженерами.

Как сообщила пресс-служба ПЖД, на соблюдение требований Закона Украины «Об основах социальной защищенности инвалидов в Украине», Приднепровская железная дорога…

Детальніше…Додати коментар (0)

У Львові відкриють спецклас для дітей з особливими потребами

1 08 14273746. особливими потребами

Пілотний проект «Нові навчальні можливості для дітей з особливими потребами», ініціаторами якого є Навчально-реабілітаційний центр «Джерело» у партнерстві з департаментом гуманітарної політики Львівської міської ради, почне працювати вже у вересні.

Детальніше…Додати коментар (0)

В Одесі з’явиться трамвай з пандусом

1 06 3 43 main 2. трамвай

Майбутній трамвай збирають з куплених деталей майстра одеського “Міськелектротранс”, тому транспорт обійдеться міській казні в чотири рази дешевше.

Для одеситів, стомлених від пересування на старих трамваях і скрипучих тролейбусах, 4 серпня з’явилася приємна новина. Муніципалітет повідомив, що у жовтні в місті пустять новий…

Детальніше…Додати коментар (0)

Чи стане реальністю пляж для людей з інвалідністю?

1 16 5266 0 2. пляж, інвалідністю

Київ. На початку червня цього року в ЗМІ з’явилася інформація про початок будівництва неподалік від Московського мосту пляжу для людей з обмеженими можливостями. Комітет Народного Контролю вирішив дізнатися, як просувається це будівництво.

Детальніше…Додати коментар (0)