Україна прийняла участь в чемпіонаті по боулінгу для людей, які пересуваються на візках (ФОТО)

1 13 1 IMG 1310 2. чемпіонат

7-го серпня 2015 року в Баку (Азербайджан) відбувся третій відкритий чемпіонат з боулінгу для людей з інвалідністю, які пересуваються на візках.

Даний чемпіонат відбувається вже в третє в Баку, але цього разу до його участі були запрошені представники з України, а саме: Марія Нікітіна з Чернівців та Дмитро Щебетюк і Юлія Ресенчук з Києва.

Детальніше…Додати коментар (0)

Украина отчитается в ООН о выполнении Конвенции о правах инвалидов

1 31 7 30349-1u 3. инвалидов

В Женеве Комитет ООН по правам инвалидов рассмотрит доклады Бразилии, Габона, Катара, Кении, Маврикия, Украины и Европейского союза о принятых законодательных, судебных, административных и других мерах, направленных на обеспечение прав и защиту лиц с инвалидностью.

Детальніше…Додати коментар (0)

Боєць із позивним “Вінниця” залишається в строю навіть після втрати ноги (ВІДЕО)

1 12 5 95174251 2. службу

Боєць із позивним “Вінниця” залишається в строю навіть після того, як втратив ногу під Іловайськом. Колишній штурмовик “Донбасу”. Після важкого поранення, полону і реабілітації повернувся на службу у якості цивільного спеціаліста при батальйоні. Документалісти із проекту “BABYLON’13” зняли про нього сюжет.

Детальніше…Додати коментар (0)

Команда Саакашвили взялась за переселенцев-инвалидов (ВИДЕО)

1 12 4 uvarova-e1439212345164 2. наталья уварова

Новое руководство Одесской облгосадминистрации знает о проблемах вынужденных переселенцев-инвалидов из Донбасса и есть надежда на их решение в ближайшее время.

Об этом на брифинге в Одесском Кризисном Медиа центре рассказала Наталья Уварова, председатель наблюдательного совета ОО «Европейская Ассоциация прав инвалидов».

Детальніше…Додати коментар (0)

В Одесской области 403 ребёнка страдают от патологии органов зрения

1 12 3 lecenie 2. детей

Сегодня заболеваемость по Одесской области составляет 46,67 на 1000 (по Украине – 101,8 на 1000) детского населения, что свидетельство о высоком уровне выявляемости.

Об этом сообщила детский врач-офтальмолог Одесской областной детской клинической больницы Оксана Вишенко.

Детальніше…Додати коментар (0)

Представники влади спільно з громадськими організаціями допомагають людям з особливими потребами самореалізуватись

1 12 2 PreDstavnyky-vlady tumth 2. обмеженими фізичними можливостями, інвалідністю

Вінницька обласна громадська організація молоді з обмеженими фізичними можливостями «Гармонія» за підтримки управління у справах сім’ї, молоді та спорту Вінницької облдержадміністрації організували табір-семінар під назвою «Школа самостійного життя». В ньому взяли участь люди на візках з Козятина, Літина, Гайсина, Крижополя, Стадниці. Протягом тижня вони відвідували майстер-класи, вчились писати власні проекти.

Детальніше…Додати коментар (0)