Відбувся аукціон творчих робіт (ФОТО)

1 21 1 IMG 2257 2. інвалідністю

Аукціон відбувся 15 серпня 2015 року о 15:00 за адресою: Київ, бульв. Т. Шевченка, 12 (Національний музей Тараса Шевченка). Головна родзинка музею, це те, що він пристосований для осіб з інвалідністю. Нещодавно там з’явилася нова фішка – спеціальна тротуарна плитка, для того, щоб особи із порушеннями зору могли без перешкод дістатися до входу у музей.

Детальніше…Додати коментар (0)

Банківські послуги не доступні для людей з інвалідністю

1 20 6 1990-1u 1. інвалідністю

Як зазначено в альтернативній доповіді омбудсмана про стан виконання Конвенції ООН про права інвалідів, держава не виконує взяті на себе зобов’язання з підтримки людей з інвалідністю в користуванні їх правоздатністю.

Детальніше…Додати коментар (0)

В Черкассах бойцам АТО бесплатно делают протезы

1 20 5 24089663 2. протезы

Все заказы выполняются индивидуально по немецкой технологии.

Черкасский протезно-ортопедический цех бесплатно делает протезы для бойцов АТО. Для этого нужна справка об инвалидности из управления труда.

Детальніше…Додати коментар (0)

Забезпечення доступності інвалідів до об’єктів соціальної та транспортної інфраструктури – на контролі обласної влади

1 20 4 1908150101 1 2. доступності, інвалідів

Голова Кіровоградської облдержадміністрації Сергій Кузьменко провів засідання обласного комітету забезпечення доступності інвалідів та інших маломобільних груп населення до об’єктів соціальної та інженерно-транспортної інфраструктури. У засіданні комітету взяли участь керівники відповідних структурних підрозділів облдержадміністрації та територіальних органів влади, а також представники громадських організацій інвалідів.

Детальніше…Додати коментар (0)

Професійна перепідготовка – шлях до працевлаштування

1 15 92219753-FD53 1. служби зайнятості, floor, indoor, furniture, desk, table, chair, wheelchair. A group of people in a room

Олександрія. Правильний вибір професії є запорукою успішного професійного майбутнього, але динаміка розвитку соціально-економічного сектору країни й певні життєві обставини вимагають від кожної особи мобільності й швидкої адаптації до змін, що відбуваються в системі трудових відносин. Для того, щоб підвищити рівень своєї конкурентоспроможності на ринку праці, людям необхідно здобувати фах в інших сферах діяльності.

Детальніше…Додати коментар (0)

Інформаційний захід для інвалідів

1 18 4 13382011 news bigpic. інвалідністю

З метою адаптації інвалідів до вимог сучасного ринку праці, підвищення рівня їх зайнятості у Казанківському районному центрі зайнятості відбувся семінар для осіб з інвалідністю за участю представників управлінь соціального захисту населення райдержадміністрації, Пенсійного фонду України в Казанківському районі, районної громадській організації інвалідів. У ньому взяли участь 7 осіб з інвалідністю.

Детальніше…Додати коментар (0)