Ампутація – не вирок: історії воїнів АТО

1 21 6 603062 1 2. життя

Вони не хочуть, щоб їх називали героями і не люблять до себе багато уваги. Вони повернулися з війни. Але їхній моральній силі позаздрить будь-яка здорова людина.

Історії цих трьох хлопців схожі на історії ще багатьох тих, хто повернувся з війни на Донбасі живим, але з травмами на все життя.

Детальніше…Додати коментар (0)

Во Франции 6-летний мальчик, родившийся без правой руки, получил протез, изготовленный на 3D принтере (ВИДЕО)

1 21 5 204611w200zc0 2. протез

В понедельник, 17 августа, шестилетний мальчик по имени Максенс стал первым во Франции обладателем протеза руки, изготовленном на 3Dпринтере. Ребенок родился на свет без правой руки. Родителям предлагали сделать для него дорогостоящий протез. Для этого Максенсу нужно было сделать еще и сложную операцию. Они отказались. Но мысль о том, что их малыш не может развиваться как его сверстники, что он лишен…

Детальніше…Додати коментар (0)

На Закарпатті може бути створений унікальний ресурсний центр

1 21 3 1439915942 55d35a670a860-unnamed-21 2. аутистичного спектру

Впродовж трьох місяців при Закарпатській ОДА працювала робоча група, що розробляла проект обласної програми «Про психолого-педагогічний та медико-соціальний супровід дітей з розладами аутистичного спектру». Створена з ініціативи громадської організації «Щасливі діти» та батьків дітей, хворих на аутизм, вона зібрала представників департаментів освіти і науки, фінансів, соціального захисту населення…

Детальніше…Додати коментар (0)

На Ждановском пляже открыли зону для инвалидов

1 21 2 Plyazh-3- 1 2. особыми потребностями

Запорожье. На Центральном пляже появилась зона для людей с особыми потребностями.

За счет средств выигранного гранта КП «Титан» обустроило территорию для людей с особыми потребностями. Теперь здесь установлены пандусы для заезда в воду, закуплены надувные приспособления для купания.

Детальніше…Додати коментар (0)