Створення умов для підтримки життя в громаді людей з інвалідністю

1 16 1 6 2. инвалидам, інвалідністю

На Вінниччині стартує «пілотна» соціальна програма «Тренінговий центр самостійного проживання для людей з інвалідністю у громаді», спрямована на допомогу соціально незахищеним сім’ям людей з інвалідністю, які мають фізичні, сенсорні, розумові та психічні порушення, в тому числі, з нещодавно набутою інвалідністю в зоні АТО. Мета програми створити умови для підтримки їх самостійного життя та забезпечення «включення»…

Детальніше…Додати коментар (0)

У Вінниці реалізується українсько-литовський проект для людей з інвалідністю

1 15 6 medium-14422289986-2. реабілітації, інвалідністю

Протягом 14-25 вересня у Вінниці реалізовуватиметься проект «Професійна реабілітація осіб з обмеженими можливостями». Про це повідомляють представники ГО «Соціальна перспектива», яка впроваджує проект у Вінниці.

Детальніше…Додати коментар (0)

Вирішення проблем зайнятості та працевлаштування інвалідів на Вінниччині

1 15 5 0 2. інвалідності, інвалідів

ВОГО «Асоціація захисту та допомоги інвалідам «Відкриті серця» з 8 по 10 вересня проведений триденний Всеукраїнський семінар «Організація трудової зайнятості людей з важкими формами інвалідності, як шлях до покращення якості їхнього життя» в рамках Всеукраїнської програми НАІУ: «Сприяння розвитку громадського руху жінок-інвалідів та батьків, які виховують дітей-інвалідів».

Детальніше…Додати коментар (0)

На Николаевщине обсудили вопросы инклюзивного образования

1 15 4 DSC01303-555x312 1 2. особыми образовательными потребностями

10 сентября 2015 года в департаменте образования, науки и молодежи облгосадминистрации проведено совещание с главными специалистами отделов (управлений) образования райгосадминистраций (городских советов) по вопросам организации обучения детей с особыми образовательными потребностями.

Детальніше…Додати коментар (0)

Кияни скаржаться на небезпечні пандуси на Поштовій площі (ФОТО)

1 15 3 650590 main 4 2. пандуси

10 вересня київські активісти проінспектували доступність оновленої Поштової площі для маломобільних людей. У рамках акції “Взяття Поштової “Бастилії” інваліди, літні люди, батьки з маленькими дітьми на візках та велосипедисти перевірили практичність встановлених пандусів.

Детальніше…Додати коментар (0)

Вінницький шашкіст-інвалід став Чемпіоном Світу

1 15 2 e426f3ac2908974457f4bd2e0a323b96 XL 1 2. дмитро мариненко

Вінницький шашкіст Дмитро Мариненко став чемпіоном світу із міжнародних шашок-100 (стоклітинкових).Чемпіонат проходив на початку місяця у місті Кранєво (біля Варни, Болгарія) серед спортсменів із обмеженими фізичними можливостями. Дмитро Сергійович – інвалід зі шкільних років, ходить на милицях.

Детальніше…Додати коментар (0)