Полтавка показала “трампліни для самогубців” (ВІДЕО)

1 01 1 d251de6676f6b32cd5278fe63948d5-bigimg 2. твердохліб

Начальник відділу по роботі з інвалідами організації “Спорт для всіх” Ірина Твердохліб пересувається на візку понад 20-ть років. Жінка неабияк переймається питаннями доступності міста та стверджує – та інфраструктура, яка є в Полтаві нині, – це аж ніяк не турбота про маломобільні групи населення.

Детальніше…Додати коментар (0)

На НСК «Олімпійський» відбудеться старт соціально-культурного проекту «БЕЗМЕЖ»

1 30 7 1153 2. безмеж

1 жовтня 2015 року в Холі Чемпіонів головної спортивної та культурної арени країни – НСК «Олімпійський», відбудеться урочиста подія з нагоди старту соціально-культурного проекту «БЕЗМЕЖ».

Детальніше…Додати коментар (0)

Фільм про українську дівчинку-митця з ДЦП здобув приз журі у Голлівуді (ВІДЕО)

1 30 6 521493 3. наталія бабенко

Документальний фільм «Народження митця» українського кінорежисера Наталії Бабенко здобув приз журі Голлівудського кінофестивалю. Про це сама Бабенко повідомила у своєму «Фейсбуці».

Детальніше…Додати коментар (0)

У Бердичеві підписано меморандум між організацією інвалідів-візочників «Стимул» та центром безоплатної вторинної правової допомоги

1 30 5 6f395816bcbea4e05eef350b584265bf XL 2. правової допомоги

25 вересня 2015 року відбулась зустріч між керівниками Громадської організації «Бердичівська міська громадська організація інвалідів-візочників “Стимул”» Яремчуком Ю. В. та центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Красовським Д.Ю. Під час зустрічі сторони домовились брати участь у формуванні і реалізації державної політики у сфері соціального захисту населення та обговорили інші узгоджені напрями…

Детальніше…Додати коментар (0)

УТГ констатує складності сприйняття українського ТБ через відсутність сурдоперекладу

1 30 4 pic55816. утог

Центральне правління Українського товариства глухих (УТОГ) констатує проблему доступу людей з порушеннями слуху до інформації на телебаченні через відсутність сурдоперекладу.

Про це під час прес-конференції в прес-центрі Українських Новин повідомив перший заступник голови Центрального правління УТОГ Ірина Чепчина.

Детальніше…Додати коментар (0)

Приймальню для людей з особливими потребами відкрили на Одещині

1 30 3 PM827image002 2. особливими потребами, інвалідів

Структурні підрозділи Пенсійного фонду України в Одеській області активно формують безбар’єрне середовище для людей з особливими потребами. Працівники фонду намагаються не лише надати кваліфіковані консультації цим громадянам, але і створити «людські» умови для отримання необхідних послуг.

Детальніше…Додати коментар (0)

А. Стельмах, попри хворобу ДЦП, стала успішним працівником IT-сфери (ФОТО)

1 30 2 x4Q1asycBOA 6 2. дцп, стельмах

На перший погляд це приваблива молода жінка, котра працює в ІТ-сфері. Самостійно опанувала «WordPress», брала участь у тренінгах «Створення сайта на Drupal», закінчила курси тестувальників, Основи PHP. Вивчає англійську мову та мову програмування Python. Зараз працює контент-менеджером та адміністратором сайта aik.ua та порталу дистанційної освіти. Така собі бізнес-леді.

Детальніше…Додати коментар (0)