Перемога над собою (ВІДЕО)

1 13 1 8274591 2. спорт

Спорт – як лікування. І як мета життя. В Ужгороді чимало людей з обмеженими можливостями демонструють чудові спортивні результати. Навіть готуються до участі в Паралімпійських іграх-2016 у Бразилії! Для них спорт – не просто розвага. Він допомагає адаптуватися в суспільстві та загартовує не лише тіло, а й дух.

Детальніше…Додати коментар (0)

В Святошині відбувся Всеукраїнський «круглий стіл» на тему: «Право на освіту дітей з інвалідністю: проблеми та перспективи»

1 12 8 20586 2. дітей

Київ. 9 жовтня в приміщенні середньої загальноосвітньої школи №281 (бульвар Кольцова, 7-Б) відбувся Всеукраїнський (національний) «круглий стіл» на тему: «Право на освіту дітей з інвалідністю: проблеми та перспективи». Захід організований Всеукраїнською громадською організацією інвалідів «Інститут реабілітації та соціальних технологій» спільно з середньою загальноосвітньою школою №281, спеціальним дошкільним…

Детальніше…Додати коментар (0)

Сильный духом

1 12 7 12045778 400814210117234 1358237794293426858 o 2. андрей гаркович

Андрея Гарковича в Измаиле знают многие, потому что парень этот весьма общительный и доброжелательный. Обстоятельства усадили его в инвалидное кресло, но это совершенно не изменило отношения Андрея к жизни и окружающим, не лишило его природного жизнелюбия и неиссякаемого оптимизма.

Детальніше…Додати коментар (0)

В Ірпені відкрилася школа життя для дітей-інвалідів

1 12 6 56176e18187c5 1 2. дітей-інвалідів

У нещодавно відкритому дитячо-юнацькому клубі «Дивосвіт» розпочинається реалізація нового соціального проекту «Школа життя». Відтепер в Ірпені дітей-інвалідів вчитимуть навичкам самообслуговування: готувати їсти, шити, прасувати тощо.

Детальніше…Додати коментар (0)

У Чугуєві пройшов семінар із універсального дизайну та доступності

1 12 5 foto chuguyiv 2. інвалідністю

10 вересня 2015 року на базі Територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Чугуївської міської ради спільно з представниками Бюро ВООЗ в Україні, Харківським національним медичним університетом та Чугуївською міською радою у рамках Програми «Сприяння інтеграційній політиці та послугам для людей з інвалідністю в Україні» відбувся семінар та на тему «Застосування стандартів доступності та універсального…

Детальніше…Додати коментар (0)

На Вінниччині обговорили роль блогерів у питаннях інвалідності та ВІЛ/СНІД (ФОТО)

1 12 4 0.1942OpenElementFieldElemFormatjpg 1 2. інвалідності

Сьомого жовтня в прес-центрі Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації відбулась прес-конференція стосовно реалізації проекту «Українська мережа блогерів з питань інвалідності та ВІЛ/СНІД», розробленого Вінницькою міською організацією соціального розвитку та становлення окремих малозахищених категорій молоді «Паросток».

Детальніше…Додати коментар (0)

Луганчани взяли участь у нараді представників громадських організацій інвалідів-членів місцевих комітетів доступності

1 12 3 th.php 2. доступності, інвалідів

На базі Західного реабілітаційно-спортивного центру Національного комітету спорту інвалідів України в рамках реалізації Всеукраїнської програми НАІУ «Створення в Україні безперешкодного доступу людей з обмеженими фізичними можливостями до об’єктів житлово-громадського призначення» представники молодіжних організацій інвалідів Луганської області прийняли участь у Всеукраїнській нараді представників громадських організацій…

Детальніше…Додати коментар (0)

Творці української дейзі-бібліотеки поділились досвідом з фахівцями 5 областей

1 22 audiobooks. інформаційних технологій

8 жовтня 2015 року завершився черговий етап міжнародного проекту зі створення Першої української дейзі-бібліотеки, який з просвітницькою місією охопив семінарами Одеську, Миколаївську, Харківську, Сумську, Полтавську області.

Детальніше…Додати коментар (0)