Ковельчанин здобув срібло на міжнародних змаганнях з пауерліфтингу

1 21 1 p1010149 11 1 2. пауерліфтингу

Нещодавно у місті Вроцлаві (Польща) відбулися ХХХV міжнародні змагання з пауерліфтингу (жиму штанги лежачи) серед паралімпійців з пораженнями опорно-рухового апарату. 75 спортсменів з інвалідністю з п’яти країн Європи та Об’єднаних Арабських Еміратів взяли участь у цьому престижному турнірі.

Детальніше…Додати коментар (0)

20 октября – Всеукраинский день борьбы с заболеванием раком молочной железы

1 20 1722 2. раком молочной железы

Указом Президента Украины № 42/2005 от 17 января 2005 года введено ежегодное проведение 20 октября Всеукраинского дня борьбы с заболеванием раком молочной железы.

Заболеть раком молочной железы может любая женщина, однако, у одних риск заболевания высокий, а у других — низкий.

Детальніше…Додати коментар (0)

Рецепт здоров’я: Рак молочної залози (ВІДЕО)

1 20 5 54213751 2. молочної залози

Впродовж півгодини ми будемо роздавати рецепти здоров’я. Сьогодні вони стосуються раку молочної залози – його бояться усі жінки – і це виправдано адже рак грудей посідає 1 місце серед онкозахворюваності жінок – і не лише в Україні а й в світі.

Детальніше…Додати коментар (0)

На вокзалах Одеської залізниці вдосконалюють умови для інвалідів

1 20 4 5407 2. вадами зору, інвалідів

На Одеській залізниці уважно стежать за належним обслуговуванням людей з інвалідністю та інших маломобільних верств населення.

У липні-серпні 2015 року за участю представників громадських організацій інвалідів та Укртрансінспекції було проведено аудит вокзальних комплексів залізниці на предмет визначення стану…

Детальніше…Додати коментар (0)

Міліціонери взяли шефство над жінкою-інвалідом (ФОТО)

1 20 3 PM457image001 1 2. инвалидом

Дільничні інспектори міліції Прилуцького міськвідділу УМВС в Чернігівській області допомагають жінці-інваліду першої групи, яка потрапила в складні життєві обставини.

По допомогу до правоохоронців звернулася 43-річна прилучанка. Жінка (інвалід першої групи) пересувається на візку, мешкає зі старенькою матір’ю. А коли лікарі діагностували в жінки тяжку…

Детальніше…Додати коментар (0)

У ще одній вінницькій школі облаштували ліфт для учнів, які пересуваються на візках

1 20 2 IMG 2622 2. обмеженими фізичними можливостями

16 жовтня у школі №33 відбулося відкриття ліфта для людей з обмеженими фізичними можливостями. Це дозволить учням, які мають вади руху, вільно пересуватися по школі, отримувати знання та спілкуватися з однолітками. Також цим ліфтом можуть користуватися люди з поганим зором, адже на кнопках нанесено шрифт Брайля.

Детальніше…Додати коментар (0)