Успішні практики: Участь молоді з інвалідністю в молодіжних обмінах Erasmus+. Історія Леоніди Пономарьової

1 17 6 11986467 884774464946086 8214911401931735196 n 1 2. інвалідністю

З 1 до 9 жовтня у маленькому затишному містечку Сремські Карловці, що розташувалося на півдні Сербії відбувся міжнародний молодіжний проект під назвою {Youth exchange „Chance takers and future makers – youth against unemployment}, учасницею якого мені пощастило бути.

Детальніше…Додати коментар (0)

Життя без бар’єрів. Незрячі люди потребують підтримки держави (ВІДЕО)

1 17 5 thumb-article-2. вадами зору, незрячих, реабілітації, інвалідністю

Харків. Всі ці люди, не дивлячись не те, що мають вади зору, змогли реалізувати себе в житті. Те, що це було доволі складно і не приховують. От і Микола Дубов стикнувся з проблемами з самого дитинства. Каже, мав поганий зір, навчався в спецінтернаті, згодом закінчив виш. Але воднораз взагалі перестав бачити.

Детальніше…Додати коментар (0)

На Сумщині взялися вирішувати проблеми інвалідів

1 27 1 173994 2. обмеженими фізичними можливостями, інвалідів

Потреба самореалізації важлива для кожної людини, а найбільше цього потребують та прагнуть ті, хто має проблеми зі здоров’ям. Вирішити нагальні проблеми інвалідів – наш спільний обов’язок. На цьому наголосила заступник голови Сумської облдержадміністрації Ірина Купрейчик розпочинаючи засідання обласної координаційної ради з вирішення питань осіб з обмеженими фізичними можливостями.

Детальніше…Додати коментар (0)

В Гусятині відбувся семінар на тему: “Імітація безбар’єрного середовища для інвалідів: напрями її усунення”

1 17 3 2 1 2. доступності, інвалідністю, інвалідів

“Інвалідність – це не проблема людини, інвалідність – це проблема держави” – такий принцип ліг в основу проведення обласного семінару щодо реалізації прав людей з інвалідністю на створення безперешкодних умов доступу до об’єктів соціальної інфраструктури. Тема вказаного семінару: “Імітація безбар’єрного середовища для інвалідів: напрями її усунення”.

Детальніше…Додати коментар (0)

На Житомирщині перевірили доступність соціальних об’єктів (ВІДЕО)

1 17 2 7149521387 2. пандус

Олександр Погребицький, власник продуктового магазину із міста Чуднова, 10 років тому біля маркету самостійно збудував пандус. Підприємець розповів, що до цього його ніхто не силував, ніхто не допомагав, але і не заважав. Усе будувалося ним на око.

Детальніше…Додати коментар (0)

З кожним роком Вінниця стає більш зручною для людей з обмеженими фізичними можливостями

1 17 1 IMG 4829 1 2. азбукою жестів, обмеженими фізичними можливостями, пандуси

З кожним роком Вінниця стає все більш доступною для людей з обмеженими фізичними можливостями. Тротуари обладнуються пандусами, як і приміщення різних закладів громадського користування, адаптується муніципальний транспорт для зручності усіх городян, в школах будуються ліфти для учнів на візках, реконструюється приміщення для реабілітаційного центру «Гармонія», на територіях мультикомлексів встановлюються…

Детальніше…Додати коментар (0)