Пенсійний Фонд отримав наганяй від юристів Української Гельсінської спілки з прав людини

1 11 8 Українська-Гельсінська-спілка-з-прав-людини 2. пенсії

Пенсійний Фонд України вкотре програв суд Українській Гельсінській спілці з прав людини. Цього разу юристи УГСПЛ виграли стратегічну справу — Пенсійний Фонд Львова незаконно відмовляв жінці у перерахунку пенсії.

Детальніше…Додати коментар (0)

Львівський навчальний медзаклад відчинив двері для незрячих студентів

1 11 7 незрячі 1 2. незрячих

Донедавна в Україні функціонував лише один медичний коледж у м. Генічеську Херсонської області, який приймав на навчання незрячих і слабозорих студентів. Але з 2007 року ідея підготовки фахівців з глибокими вадами зору за спеціальністю «медична сестра з масажу» почала успішно реалізовуватись Львівським державним медичним коледжем ім. Андрея Крупінського.

Детальніше…Додати коментар (0)

«Суспільство має повернутися обличчям до дітей з обмеженими можливостями» – Марина Порошенко під час виступу на парламентських слуханнях у Верховній Раді

1 11 6 d5d38ff61821e56c9520b88dd935ac68 1449681262 extra large 1 2. обмеженими можливостями

9 грудня дружина Президента України Марина Порошенко під час парламентських слухань на тему: «Правове забезпечення реформи освіти в Україні» виступила з промовою у Верховній Раді України. В обговоренні цього питання взяли участь народні депутати, представники профільних Міністерств, члени громадських організацій та працівники освіти.

Детальніше…Додати коментар (0)

Выступление в Раде девушки-инвалида стало для депутатов холодным душем (ВИДЕО)

1 11 5 8271593445811 2. ангелина чендарова, особыми потребностями

В сети набирает популярность видеозапись выступления в Верховной раде выпускницы Цюрупинского детского дома-интерната Ангелины Чендаровой, которая рассказала о том, как в Украине живут дети с особыми потребностями.

Детальніше…Додати коментар (0)

Доброта і милосердя – два крила, на яких тримається людство

1 11 4 preview1 2. вадами слуху

Рівненська обл., м. Острог. Щорічно, 3 грудня, в світі відзначається міжнародний День інвалідів. Цей день недаремно занесений до знаменної дати календаря, тому не звернути на нього увагу неможливо. Співпереживання, чуйність, щирість та щедрість, уміння розділити чужий біль, підтримати у важку хвилину, розрадити в горі – ці риси характеру ще з давніх часів притаманні нашому українському народові, нашій багатій землі.

Детальніше…Додати коментар (0)

«Точка дотику». Питання працевлаштування для осіб з інвалідністю

1 11 3 IMG 3405 1 2. інвалідністю

Київ. З нагоди Міжнародного дня інвалідів Громадська організація «Всеукраїнський Інтеграційний Рух «ВІР в Україну» та Громадська організація «Центр громадянських ініціатив «Ми разом» спільно організували захід, присвячений людям з інвалідністю. Захід відбувся 4 грудня 2015 року з 15:00 до 17.00 у приміщенні Американського дому (вул. М. Пимоненка, 6).

Детальніше…Додати коментар (0)

Служба зайнятості Тернопільщини – школярам з особливими потребами

1 11 2 ТМРЦЗ-школа-для-слабоч-10.12.2015-1 1 2. дітей-інвалідів

У рамках Всеукраїнської декади зайнятості для осіб з інвалідністю фахівці Тернопільського міськрайонного центру зайнятості Оксана Гороховська та Інна Лісовська відвідали учнів старших класів Тернопільської загальноосвітньої школи-інтернату І-ІІІ ст. Тернопільської обласної ради (для дітей зі зниженим слухом) та закладу освіти І-ІІІ ст. “Тернопільський навчально-реабілітаційний центр”.

Детальніше…Додати коментар (0)

Мастерская дневной занятости для молодежи с инвалидностью (ФОТО)

1 11 1 IMG 2868 2. инвалидностью, ограниченными возможностями

Сегодня познакомимся с Центром дневного пребывания для молодежи с инвалидностью, который открылся 1 сентября 2015 года в Киеве на Южной Борщаговке. Центр функционирует три месяца и уже есть позитивные изменения в жизни тех ребят, которые посещают Мастерскую дневной занятости для молодежи с ограниченными возможностями.

Детальніше…Додати коментар (0)