Янголятко (ФОТО)

1 23 6 image-19 2. народна академія творчості

У рамках новорічних святкових днів відбувся другий благодійний фестиваль для дітей з обмеженими можливостями. Співорганізаторами фестивалю стали відділ сім’ї та молоді Кіровоградської міської ради та обласна організація інвалідів «Народна академія творчості».

Детальніше…Додати коментар (0)

Нашей паралимпийской семье удалось сделать многое

1 23 5 35309 big 2. спортсмены

2016-й – год не только Олимпийских, но и Паралимпийских игр, на которых украинские спортсмены всегда были в числе лидеров.

Как готовятся сильные духом к главным стартам четырехлетия, рассказывает президент Паралимпийского комитета Украины Валерий Сушкевич.

Детальніше…Додати коментар (0)

Обладнання з Німеччини і Польщі привезуть до вінницького центру реабілітації для людей з інвалідністю

1 23 4 37b849b69ffbd6eb2951ed295d61ab0d06739fc8 2. реабілітації

Вже в січні реабілітаційний центр для людей з обмеженими фізичними можливостями “Гармонія” розпочне переїзд у нове приміщення на вул. Винниченка, 5. На початку 2016 року сюди почнуть завозити необхідні меблі та обладнання, розповіла керівник “Гармонії” Раїса Панасюк.

Детальніше…Додати коментар (0)

Кіровоград недоступний для людей з особливими потребами

1 12 4 1990-1u 1. особливими потребами

21 грудня під час апаратної наради у міській раді заступник начальника управління – начальник відділу планування та містобудівного кадастру управління містобудування та архітектури Ірина Мартинова прозвітувала перед Андрієм Райковичем наскільки інфраструктура міста пристосована для людей з особливими потребами. Як виявилося, у цьому питанні Кіровоград майже зовсім не відповідає запитам людей з особливими потребами.

Детальніше…Додати коментар (0)

Поддержка инвалидов — задача стратегического значения

1 15 6 disableds 2. инвалидностью, инвалидов, ограниченными возможностями

Реализация государственной политики в плане поддержки людей с ограниченными возможностями во многом зависит от того, как решается эта задача в крупных городах. В Одессе проживает почти 59 тысяч граждан с ограниченными возможностями, а также 2804 ребенка-инвалида. Сделать все возможное, чтобы они ощущали себя востребованными людьми, вели полноценный образ жизни, – задача не только отдельно взятой семьи, но и громады…

Детальніше…Додати коментар (0)

Одесою почало їздити турботливе таксі (ВІДЕО)

1 23 1 254100951 2. людей

Спеціальний транспорт для людей з особливими потребами втілив у життя переселенець із Донбасу в Одесі. Він сам пересувається у візку і добре знає, з якими труднощами зіштовхуються такі як він.

Автівка возить людей із обмеженими можливостями. Діти-переселенці із санаторію “Куяльник” – перші клієнти. Завдяки новій послузі змогли побачити новорічну ялинку.

Детальніше…Додати коментар (0)