Кабмін закріпив право інваліда отримувати у власність автомобіль після 10 років експлуатації

1 06 6 0726clgqvrfpik 2. інваліда

Кабінет Міністрів України закріпив право безоплатної передачі у власність інваліда або його законного представника автомобіля, наданого безкоштовно або на пільгових умовах, зокрема визнаного гуманітарною допомогою, після 10-річного терміну експлуатації.

Детальніше…Додати коментар (0)

Подолянин, який отримав протез завдяки зібраним кришечкам, повертається до активного життя (ВІДЕО)

1 06 5 987112452387 2. протез

Військовий з Хмельниччини, який отримав протез ноги завдяки Всеукраїнській акції зі збору пластикових кришечок, уже опанував нову кінцівку. Сергію Тимощуку, який родом зі Славутського району, її виготовили у Польщі. Чоловік вже впевнено стоїть на ногах. І навіть їздить на коні. Каже, це чи не найкращий подарунок, який йому зробили волонтери та просто небайдужі люди.

Детальніше…Додати коментар (0)

Полиция возьмет на службу инвалидов войны на Донбассе

1 06 4 5744129 2. человек

Ветераны и инвалиды АТО смогут устроиться на работу в полицию. В январе пройдет набор в новый Департамент по противодействию наркопреступности. Открыто 30 вакансий, 10 в Киеве, и 20 в регионах. Главные требования к соискателям – участие в боевых действиях и высшее образование.

Детальніше…Додати коментар (0)

У Чернігові створюють реабілітаційний центр для візочників

1 06 3 93728cdbcf73ece15962bd85ec7b42ab M 2. особливими потребами, пандус, реабілітації, інвалідів

Сюди, на вулицю Станіславського, 40 у Чернігові, тепер приїжджають щодня десятки людей на інвалідних візках. Нарешті у них з’явилася надія. Їх тут чекають і щиро прагнуть допомогти. Адже разом вони – велика сила! А ще є справжній лідер, якому вірять. Сильний духом, мужній, завзятий та наполегливий. І ось уже буквально на очах стара, занедбана будівля оживає, перетворюється на теплу, затишну оселю, де можна відігріти душу.

Детальніше…Додати коментар (0)

Петиція щодо облаштування місць громадського користування для людей з додатковими потребами прийнята до розгляду

1 12 4 1990-1u 1. людей

Електронна петиція щодо обладнання місць громадського користування для людей з додатковими потребами набрала необхідну, згідно з рішенням Київської міської ради № 103/2006 від 8.10.2015 “Про затвердження Положення про порядок подання та розгляду електронних петицій”, кількість голосів та прийнята до розгляду відповідно з Положенням.

Детальніше…Додати коментар (0)

У Луцьку творять дива із глини (ВІДЕО)

1 06 1 dfss 2. арт-терапия, інвалідів

Унікальна студія арт-терапії діє у Луцьку. Діти з кризових сімей та дітки з вадами протягом півроку займалися ліпленням із глини, а ці вироби потім випікали у спеціальній печі. Проект започаткували у Центрі реабілітації інвалідів дитинства «Зірка надії» і реалізували за сприяння Фонду Ігоря Палиці «Новий Луцьк».

Детальніше…Додати коментар (0)