Бьюти-блогер, которая сломала стереотипы (ФОТО, ВИДЕО)

1 12 6 1 2 2. бьюти-блогер

Джордан Бон (Jordan Bone), 25 лет, из Норфолка, разрушила все представления о том, каким должен быть бьюти-блогер. С каждым днём её канал на YouTube набирает всё больше подписчиков со всего мира. Чем же, кроме очевидной миловидности, Джордан покоряет людей?

Детальніше…Додати коментар (0)

До прожиткового мінімуму прирівняли пенсію й інвалідам ІІІ групи

1 20 4522122 1. пенсію

До редакції газети надіслав листа житель села Ташань (Переяслав-Хмельницький район, Київська область) Іван Михайлович Овсієнко. Він написав про свою дружину Ніну Василівну, 1957 р.н., яка дев’ятнадцять з половиною років працювала дояркою на фермі колишнього колгоспу «Дружба». Потім захворіла й втратила працездатність, має ІІІ групу інвалідності і мінімальну пенсію.

Детальніше…Додати коментар (0)

На яку допомогу від держави розраховувати дітям-інвалідам у Новому році?

1 07 5 24 2. инвалидам

Відразу ж зауважимо, що допомога інвалідам дитинства I групи підгрупи А і Б нараховується в розмірі 100 відсотків прожиткового мінімуму.

Відповідно до закону від 02.06.2015 № 495-VIII «Про внесення зміни до статті 18 Закону про держсоцдопомоги інвалідам з дитинства та дітям-інвалідам» буде нарахована щомісячна…

Детальніше…Додати коментар (0)

В Харькове разработали уникальную насадку для раненых бойцов

1 12 3 25 main 2. массажиста

С ее помощью можно делать даже профессиональный массаж.

В Харькове демобилизованным бойцам, вернувшимся с Донбасса с увечьями, выпал шанс вернуться к нормальной жизни. В Харьковской академии физкультуры ребятам помогают освоить профессию массажиста, и даже тем, кто вернулся домой с тяжелыми ранениями рук.

Детальніше…Додати коментар (0)

Фахівці Петрівського районного центру зайнятості долучилися до участі у фестивалі «Повір у себе!»

1 12 2 59084 2. центру зайнятості

Мрія кожної людини – бути щасливою та бачити щасливими своїх дітей, зробити їхнє майбутнє безхмарним та світлим. Діти з інвалідністю – найвразливіша категорія, а їх виховання потребує особливого підходу.

Детальніше…Додати коментар (0)

Особлива вболівальниця «Черкаських Мавп» здійснила мрію під час матчу команди (ВІДЕО)

1 12 1 1 1452448519 1 2. дівчина

«Черкаським Мавпам» у новорічні дні пощастило здійснити мрію своєї вболівальниці. Її звуть Надія Карапась. Близько 10-ти років дівчина з особливими потребами завжди разом з командою під час домашніх матчів. Разом з когортою особливих уболівальників вона підтримує «Мавпи» з сьомого сектора.

Детальніше…Додати коментар (0)