Як українські вчені створюють нові руки і ноги для інвалідів АТО (ВІДЕО)

1 22 6 5122147851 2. інвалідів

Протезування зараз особливо розвинене у США, Німеччині та Ізраїлі. Але з недавніх пір ця індустрія розвивається і в Україні. Причина – війна на Донбасі. Для того, щоб сотні хлопців не відчували себе викинутими з життя, лікарі впевнено освоюють нові технології.

Детальніше…Додати коментар (0)

Наскільки людям з інвалідністю доступні адміністративні та соціальні послуги в столиці України? (ВІДЕО)

1 22 5 1453371969-4129 2. обмеженими можливостями, особливими потребами, інвалідністю, інвалідів, інтелектуальною недостатністю

Київ. 21 січня об 11.00 відбулося засідання “круглого столу” на тему: «Наскільки людям з інвалідністю доступні адміністративні та соціальні послуги в столиці України?».

Детальніше…Додати коментар (0)

У Броварах працює спеціальна школа для дітей з особливими потребами

1 22 4 80 main 2. особливими потребами

У школі для дітей з особливими потребами “Мозаїка”, яка відкрилася кілька місяців тому в місті Бровари Київської області, учнів ласкаво називають “мозайчата” і ніколи не називають вихованців “дітьми з обмеженими можливостями”. Маленьких аутистів, дітей з синдромом Дауна та з діагнозом ДЦП тут навчають тому ж, що і в звичайних школах: читати, писати і рахувати, ліпити й малювати, співати і танцювати.

Детальніше…Додати коментар (0)

В Артемівську після ремонту відкрито соціальний центр для людей з особливими потребами

1 22 3 index 1 2. соціальних

20 січня т.в.о. заступника голови Донецької облдержадміністрації Віктор Андрусів взяв участь у відкритті Центра соціальних служб для сім’ї, дітей і молоді в Артемівську. Центр, у якому навчаються діти з обмеженими можливостями, було відновлено завдяки Програмі Розвитку ООН при фінансуванні уряду Японії.

Детальніше…Додати коментар (0)

В Мариуполе начата работа по реализации программы доступности маломобильных групп граждан к объектам социальной инфраструктуры

1 22 2 dscn877101453302165 2. доступності, инвалидов

По поручению городского головы Вадима Бойченко и при поддержке Фонда развития Мариуполя в городе создана программа доступности маломобильных групп населения к объектам социальной и инженерно-транспортной инфраструктуры.

Детальніше…Додати коментар (0)

У Рівному озвучили видання для людей з порушеннями зору «Інва.nеt» (ВІДЕО)

1 22 1 news39356 2. інва.net, вадами зору

Видання «Інва.net» для людей з вадами зору тепер і в аудіо-форматі. 30 випуск інформаційного бюлетеня презентували у Рівненській обласній універсальній науковій бібліотеці.

Вірші, проза, казки. Любов до слова у Вікторії з’явилась декілька років тому. З того часу дівчина почала активно писати. Нині вже і сама не пригадає скільки робіт налічує її творчий доробок.

Детальніше…Додати коментар (0)