Історія успішного працевлаштування в ІТ-сфері хлопця на візку

1 29 9 IMG 0136short- 2. аік, інвалідністю

Денис Портний, який проживає у місті Нікополь, Дніпропетровської області та має інвалідність першої групи став тестувальником. Денис був слухачем ІТ курсів, організованих Благодійним фондом «Асоціація інвалідів-комп’ютерників» в рамках проекту «Кожен має право на працю: партнерство заради покращення можливостей для працевлаштування людей з інвалідністю». Проект реалізує фонд «Східна Європа» у партнерстві із «Благодійним фондом розвитку…

Детальніше…Додати коментар (0)

Від інклюзивної освіти до інклюзивного суспільства

1 29 8 141258 2. особливими потребами, інвалідністю, інвалідів, інклюзивної освіти

Мине ще кілька тижнів, ну, можливо, місяців, і всіх нас, і дітей, і дорослих, можна буде привітати з новим законом “Про освіту” ― базовим законодавчим актом, який, власне, і визначить, яким шляхом піде вся українська освіта. Та, мабуть, ніхто не очікує на його появу більше, ніж інваліди, тобто “громадяни з особливими потребами”.

Детальніше…Додати коментар (0)

Прикутий до ліжка вінничанин створив за життя більше ста унікальних картин (ФОТО)

1 29 7 3ecdf05ed6c96535928825c207a8aec2 XL 1 2. івана коваля

Світлиця Вінницького обласного центру народної творчості стала виставковою залою для картин маляра Івана Коваля. Протягом тижня у вінничан є можливість познайомитися з доробком цього унікального художника на виставці “Мужність в мистецтві”.

Детальніше…Додати коментар (0)

Вільний доступ

1 29 6 2602V2 tumth 2. інвалідністю

У рамках пілотної програми захисту внутрішньо переміщених осіб з інвалідністю, що діє нині в Донецькій, Луганській, Харківській та Вінницькій областях, до Вінниці завітав Калле Конкола, директор ГО людей з інвалідністю “Поріг”, голова “Фонду Абіліс” (Фінляндія).

Детальніше…Додати коментар (0)

Відкриття Донбаського центру реабілітації інвалідів – крок до оздоровлення всього суспільства

1 29 5 DSC 3056-e1456497486473 1 2. реабілітації, інвалідів

24 лютого в Краматорську після капітального ремонту відкрився Донбаський міжрегіональний центр реабілітації інвалідів. Він став ще одним проектом, реалізованим за підтримки уряду Японії в рамках Програми розвитку ООН «Відновлення соціальних послуг та зміцнення миру в Донецькій і Луганській областях». На відкритті були присутні в.о. заступника голови ДонОВЦА Ігор Стокоз, представник Міністерства соцполітики Роман Пилипенко…

Детальніше…Додати коментар (0)

«Сприяння» підтримує неповносправних сумчан

1 29 4 1456294296 2. неповносправних

Суми. Торік реабілітаційна установа змішаного типу для інвалідів та дітей-інвалідів з розумовою відсталістю центр «Сприяння» товариства «Феліцітас» за фінансової підтримки з міського бюджету надавала містянам із особливими потребами послуги з догляду та соціальної реабілітації.

Детальніше…Додати коментар (0)

У 2015 році спеціалізованими вагонами Південної залізниці для перевезення інвалідів-візочників скористалися майже 200 пасажирів

1 29 3 show 26918 1. перевезення

Упродовж січня-грудня 2015 року залізничники Південної магістралі 137 разів включали до складу пасажирських поїздів спеціальні вагони для перевезення 175 інвалідів-візочників. Найчастіше спеціальні вагони включалися до складу поїздів, що слідували до Києва, Львова, Запоріжжя та Одеси.

Детальніше…Додати коментар (0)

В Мукачеві розробили програму підтримки людей з обмеженими можливостями

1 29 2 a8d0ef5be4cf3931cfa015ddb11dde9d XL 2. інвалідністю

В Мукачеві розроблена програма соціального захисту осіб з інвалідністю на 2016-2018 роки. З ініціативи міського голови відбулося обговорення проекту програми з представниками громадських організацій. Програму розроблено саме за поданням пропозицій організацій, що представляють інтереси людей з обмеженими можливостями. Наразі її представлено на обговорення широкому загалу.

Детальніше…Додати коментар (0)

Обласну програму соціально-економічного розвитку доповнять окремим розділом, що стосуватиметься полтавців з особливими потребами

1 29 1 image 4 2. розвитку

Протягом місяця профільні департаменти Полтавської облдержадміністрації мають розробити та винести на обговорення пропозиції щодо поліпшення життя земляків з особливими потребами.

Детальніше…Додати коментар (0)

Рекомендації та основні принципи етикету в спілкуванні з людьми з інвалідністю та надання їм допомоги

1 26 6 42-18610106 001. інвалідністю

Люди з інвалідністю є споживачами таких самих послуг, як і люди без інвалідності. Розуміння того, чого саме хоче споживач, вимагає зосередження уваги на людині, а не на її інвалідності. Перше й найголовніше необхідно побачити людину. Потреби людини можуть бути різними, Ваш підхід до задоволення потреб повинен залишатися однаковим для всіх.

Детальніше…Додати коментар (0)

Сторінка 1 из 14
1 2 3 14