Хворий на ДЦП львів’янин започаткував акцію #‎накавуздругом (ВІДЕО)

1 11 8 345212987534211 2. #‎накавуздругом, роман кисляк, особливими потребами

Хворий на ДЦП львів’янин Роман Кисляк подякував дружині президента Марині Порошенко за запрошення разом відвідати кафе і оголосив про початок просвітницької акції ‪#‎накавуздругом, покликаної змінити у суспільстві ставлення до людей з особливими потребами.

Детальніше…Додати коментар (0)

Марина Порошенко підтримала інваліда, якого виштовхали з ресторану (ВІДЕО)

1 11 7 24375921 2. інваліда

Дружина президента України Марина Порошенко висловила свою підтримку переселенцю з Донбасу, недужому на ДЦП, якого грубо виштовхали з одного із львівських ресторанів.

Детальніше…Додати коментар (0)

До уваги осіб, які стали інвалідами під час Революції Гідності

1 11 5 img 2. мсек, інвалідності, інвалідів

Чернігівське управління Пенсійного фонду України повідомляє, що відповідно до пункту 10 частини 2 статті 10 Закону України “Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту” особи, які стали інвалідами внаслідок поранень, каліцтва, контузії чи інших ушкоджень здоров’я, одержаних під час участі у масових акціях громадського протесту в Україні з 21 листопада 2013 року по 21 лютого 2014 року за євроінтеграцію та проти режиму Януковича…

Детальніше…Додати коментар (0)

«Пільги – добре, можливості – краще»

1 11 4 197524382 1 2. інвалідністю

Працювати за усіма законами бізнесу і держави, але отриманий прибуток вкладати у постійний розвиток. Не нагромаджувати статки, а вирішувати дійсно важливі суспільні питання. Це головна мета соціального підприємництва. Наразі, одна із найнагальніших українських проблем – безробіття. А якщо вона ускладнена інвалідністю – здається зовсім безвихідною. Та конкретні реальні ідеї і схеми їх втілення – здатні змінити сумну статистику.

Детальніше…Додати коментар (0)

В області створюють один з перших в Україні катамнестичний кабінет

1 11 3 1455095127 image002 2. реабілітації

Для якомога більш раннього виявлення різноманітних патологій у дітей та їх своєчасної реабілітації з метою запобігання інвалідизації та важких розладів при Чернівецькому обласному Центрі медико-соціальної реабілітації дітей з органічними ураженнями нервової системи буде створено обласний катамнестичний кабінет. Над його створенням зараз працює спеціальна робоча група при Департаменті охорони здоров’я облдержадміністрації.

Детальніше…Додати коментар (0)

Краматорские больницы станут доступнее

1 11 2 roddom 2. помещения

5 февраля депутат городского совета Светлана Фомина совместно с представителями Комитета доступности и Областной организации инвалидов провели осмотр медицинских учреждений, расположенных на Новом свете.

Детальніше…Додати коментар (0)