В Сєвєродонецьку в боулінг змагалися діти з інвалідністю

1 18 7 SAM 0250 1 2. инваспорт

Участь у заході взяли близько 30 дітей-вихованців Кремінської обласної спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату, Рубіжанського навчально-реабілітаційного центру «Кришталик» і Сватівської обласної спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату.

Детальніше…Додати коментар (0)

Выпущен первый SUV для людей с ограниченными возможностями (ВИДЕО)

1 18 6 34219724242 1 2. ограниченными возможностями

Компании Ford и BraunAbility выпустили первый в мире автомобиль класса SUV, предназначенный для перевозки людей с ограниченными возможностями на колясках.

Уникальная разработка под названием MXV построена одним из лидеров в производстве автомобилей для людей с ограниченными возможностями – компанией BraunAbility.

Детальніше…Додати коментар (0)

«Запроси друга на каву»: що буде після сплеску показної великодушності?

1 18 5 mqdefault 2. особливими потребами

Акція «Запроси друга на каву», мабуть, хороша і людяна. Але у мене вона викликає моральний дискомфорт. От коли читаю чи чую про це, то мені якось стає ніяково… Бо для мене це раптовий концентрований вияв неусвідомленої зверхності із відтінком великодушності тих, кому зі здоров’ям пощастило, до тих, кому не пощастило.

Детальніше…Додати коментар (0)

“Я не герой, а слабак!”: история переселенца с ДЦП, спасшего 70 жизней

1 18 4 235172 1 2. дцп

Социальные сети гудят из-за скандала во Львове: Романа Кисляка, парня с ДЦП, переселенца из Донецка, выгнали из ресторана, приняв за пьяного.

За неделю он стал звездой интернета, супруга президента Марина Порошенко записала видеообращение к Роману с приглашением на кофе, а мэр Львова позвал на встречу и подарил парню…

Детальніше…Додати коментар (0)

«Школа життя» для маленьких борців (ВІДЕО)

1 18 3 54235214985214 2. школа життя

Жити та виживати – у реабілітаційному центрі Хмельницького діти з обмеженими можливостями вчаться пізнавати світ.

83 дитини знаходяться на реабілітації в центрі «Школа життя». Більше трьох десятків маленьких інвалідів перебувають на денному стаціонарі.

Детальніше…Додати коментар (0)

В аэропорту Одесса приобрели амбулифт для транспортировки маломобильных пассажиров

1 18 2 MG 8454 1 2. амбулифт, маломобильных пассажиров

В рамках программы по модернизации парка аэродромной техники в Международном аэропорту Одесса введен в эксплуатацию амбулифт стоимостью более 3 млн гривен.

Амбулифт обеспечивает комфортную транспортировку маломобильных пассажиров из терминала аэропорта в салон самолета и обратно.

Детальніше…Додати коментар (0)

Семінар за участю осіб з інвалідністю

1 18 1 2423579147773 1 2. зайнятості

16 лютого фахівці Крижопільського районного центру зайнятості провели семінар для осіб з особливими потребами, які перебувають на обліку в центрі зайнятості з метою пошуку роботи.

Під час семінару заступник директора – начальник відділу надання соціальних послуг Михайло Слободяник ознайомив присутніх із станом ринку праці в Крижопільському районі…

Детальніше…Додати коментар (0)