Прославляєм жінку та святкуєм Масляну (ФОТО)

1 11 7 1 2. особливими потребами, інвалідів

Кіровоград. Як відомо, все прекрасне на землі – від світла сонця, а саме життя прийшло від жінки. Скільки поетів оспівували її у своїх віршах та піснях, скільки пошани намагалися віддати жінці-трудівниці. Та як часто у повсякденному житті ми забуваємо сказати звичайні слова любові жінці-берегині сімейного вогнища. А жінки берегині ніколи не вимагають пожертви, а самі ладні віддати життя задля своєї родини. Особливо ті, кого доля випробовує повсякчас.

Детальніше…Додати коментар (0)

133 військовослужбовці ЗС України залишилися без кінцівок

1 11 6 5438 p 07 img 0001 2. протез, протезування

На сьогодні 76 із них вже мають протези. Для протезування скалічених бійців АТО держава виділила достатньо коштів. Вартість окремих сучасних зразків протезів сягає 700 тисяч гривень.

– Вирішення проблеми протезування скалічених бійців-учасників АТО покладено на Державну службу у справах ветеранів війни та учасників антитерористичної операції, — розповів…

Детальніше…Додати коментар (0)

На Житомирщині СБУ затримала на хабарі голів двох міжрайонних медико-соціальних експертних комісій

1 11 5 PM398image002 1 2. хабарі

На Житомирщині Служба безпеки України спільно з прокуратурою та поліцією викрила корупційні дії двох керівників міжрайонних медико-соціальних експертних комісій.

Посадовці систематично одержували хабарі від інвалідів за видачу висновків про продовження, зміну або присвоєння групи інвалідності.

Детальніше…Додати коментар (0)

Від ізоляції – до інтеграції

1 11 3 9 2. дітей-інвалідів, особливими потребами

Кременець. Важливою ознакою цивілізованого суспільства виступає підвищення цінності життя та забезпечення особливої уваги до людини, яка має обмежені можливості здоров’я. Демократизація та гуманізація немислимі без створення оптимальних умов, що уможливлять інтеграцію окресленої верстви населення в соціум. Однак станом на сьогодні цей процес проходить зі значними труднощами, серед яких найбільш помітно вирізняється…

Детальніше…Додати коментар (0)

Всесвітній день боротьби з глаукомою в Запоріжжі

1 11 2 IMG 5564 1 2. світлозір, глаукомою

В Україні біля 170 тис. хворих на глаукому. Враховуючи те, що глаукома, при відсутності адекватного лікування, приводить до стійкої сліпоти, дуже важливим є проведення постійної просвітньої роботи з пацієнтами та надання всебічної інформації з приводу цього захворювання. Саме тому за ініціативи Всесвітньої асоціації спільнот глаукоми та Всесвітньої асоціації пацієнтів з глаукомою з 2008 року 6-го березня проводиться Всесвітній день боротьби…

Детальніше…Додати коментар (0)

Денис Дзензерський привітав матерів зі святом весни

1 11 1 10387197 609408452546670 1689188731996765680 o 1 2. матерів

6 березня 2016 року у ресторані «Штандарт» на березі озера «Сонячне» (м. Київ) відбувся святковий захід «МАМА party в стилі кантрі» для матерів, які виховують дітей з інвалідністю.

Благодійний захід з нагоди Міжнародного жіночого дня організувала ВБО «ВО «Крила» при підтримці її Почесного Президента Дениса Дзензерського.

Детальніше…Додати коментар (0)