В Бахмуте вскоре откроется стационарный кабинет для людей с ограниченными физическими возможностями

1 12 1 76ea556063de4efa03ebda10f72e4d04 146036402351 2. ограниченными физическими возможностями

Люди с ограниченными физическими возможностями теперь смогут получить консультацию и необходимую помощь врача-ортопеда в стационарном режиме.

До начала военных действий на Востоке Украины, в Бахмуте люди с инвалидностью получали протезно-ортопедическую продукцию Донецкого протезно-ортопедического предприятия.

Детальніше…Додати коментар (0)

Защита прав людей с инвалидностью

1 11 8 bac83345269726daa31ad18bece0c91a 2. инвалидностью

Вопросы защиты прав лиц с инвалидностью в ходе вебинара обсудили представители министерств, ведомств, благотворительных организаций, юристы. Мероприятие состоялось в Пресс-центре Информационного агентства ЛІГАБізнесІнформ (Киев, ул. Шамрыло, 23).

Детальніше…Додати коментар (1)

За ініціативою Омбудсмана державна служба стане більш доступною для осіб з інвалідністю

1 21 5 eb9405ec18499c82aeced7e3dd46e7c5 2. інвалідністю

Уповноважений Верховної Ради України з прав людини звернулась до Національного агентства з питань державної служби із пропозицією внести відповідні зміни до нормативно-правових актів, що регулюють питання прийняття на державну службу. Ці зміни стосуються питання доступу осіб з інвалідністю до державної служби і, перш за все, спрямовані на забезпечення права на працю осіб з інвалідністю й усунення дискримінаційних норм.

Детальніше…Додати коментар (0)

В Коростені вивчають можливість створення відділення реабілітації для інвалідів

1 27 1 173994 2. реабілітація, інвалідністю, інвалідів

В Коростені постало питання створення відділення реабілітації для дорослих коростенців з обмеженими фізичними можливостями. Журналісти місцевого телебачення у своєму сюжеті розповіли, що обумовлено це, передусім, необхідністю розширення кола спілкування, можливостей для самореалізації людей з інвалідністю.

Детальніше…Додати коментар (0)

Делегації Ясського повіту Румунії побували у новому приміщенні Центру «Гармонія»

1 11 5 0.1294OpenElementFieldElemFormatjpg 1 2. функціональними обмеженнями

Представники делегації Ясського повіту Румунії побували у новому приміщенні Вінницького міського центру соціально-психологічної реабілітації дітей та молоді з функціональними обмеженнями «Гармонія», яке повністю адаптоване для користування людей з особливими потребами.

Детальніше…Додати коментар (0)

Підприємці Вінниччини долучилися до процесу працевлаштування людей з обмеженими можливостями

1 11 4 0.FCEOpenElementFieldElemFormatjpg 1 2. обмеженими можливостями, інвалідністю, інвалідів

Вінниця. 7 квітня в конференц-залі готелю «Оптима» відбувся тренінг для роботодавців «Сучасні тенденції у сфері працевлаштування та зайнятості осіб з інвалідністю».

Захід був реалізований в рамкам міжнародного проекту «Тренінги, розширення економічних можливостей, допоміжні технології та послуги медичної/фізичної реабілітації» та проходив…

Детальніше…Додати коментар (0)

На офіційному сайті Київського метрополітену виявлено оголошення, які мали ознаки прямої дискримінації за ознакою інвалідності

1 11 3 -модели-81-540 0. інвалідністю

Під час моніторингу дотримання принципу недискримінації в усіх сферах суспільних відносин на офіційному сайті комунального підприємства «Київський метрополітен» у розділі «Вакансії» виявлено оголошення, які мали ознаки прямої дискримінації за ознакою інвалідності. Так, згідно із оголошенням від 29.02.2016 року, з 12 відкритих вакансій, лише на 5 можливе працевлаштування осіб з інвалідністю.

Детальніше…Додати коментар (0)

Власників перукарень і кафе вчили етикету спілкування з людьми з особливими потребами

1 11 2 IMG 2879 1 2. особливими потребами, інвалідністю

8 квітня у Рівному зібрали керівників закладів громадського харчування, перукарень на семінар-нараду. Для них розповіли, як потрібно облаштувати їх заклади, аби вони стали доступними для інвалідів та маломобільних груп населення.

Детальніше…Додати коментар (0)