В Мариуполе готовят к сезону пляж для людей с ограниченными возможностями (ВИДЕО)

1 20 1 10712 2. инвалидов, ограниченными возможностями

18 апреля в Приморском районе на территории пляжа для инвалидов прошел субботник, в котором приняли участие не только общественные организации, но и сами инвалиды.

Как рассказывает председатель Левобережной районной организации инвалидов Галина Гурьева, в уборке территории принимало участие более десяти людей с ограниченными…

Детальніше…Додати коментар (0)

Для якісного протезування бійців потрібно готувати спеціалістів в Україні, – фізіотерапевт (ВІДЕО)

__1 19 6 image 208 2. протезування

Відсутність необхідного виробництва – не головна проблема протезування в Україні. Адже у цій сфері недостатньо фахівців, які можуть підготувати травмованих людей та провести необхідну реабілітацію.

Детальніше…Додати коментар (0)

Повернути надію

1 19 5 1504V5 tumth 2. протез

Вінницьке казенне експериментальне протезно-ортопедичне підприємство працює вже понад 80 років. Наразі заклад має потужну матеріально-технічну базу та професійний колектив. Щороку тут виготовляють близько 8 тисяч одиниць протезних виробів та понад 15 тисяч напів пар ортопедичного взуття.

Детальніше…Додати коментар (0)

Майстри спорту та художники – вихованці Вінницького інтернату (ВІДЕО)

1 19 4 image 180 2. особливими потребами

Піщанська школа-інтернат на Вінниччині виховує півсотні дітей з особливими потребами. В кожного непроста доля, але велика мета – здобути освіту, освоїти професію, адаптуватися до життя і навчитися говорити.

Детальніше…Додати коментар (0)

Ярмарок вакансій для осіб з інвалідністю

1 19 3 PM295image002 2. інвалідністю

З метою реалізації людей з інвалідністю права на трудову діяльність та задоволення потреби роботодавців у необхідних працівниках, Знам’янським міськрайонним центром зайнятості проведено ярмарок вакансій. Учасниками заходу стали представники підприємств міста Знам’янки, що мають потребу в працівниках, серед них: Локомотивне Депо Знам’янка, ТОВ «Знам’янське хлібоприймальне підприємство»…

Детальніше…Додати коментар (0)

На Сумщині люди з обмеженими фізичними можливостями забезпечуються спецавтотранспортом

1 19 2 191261624 1. інвалідів

Одним зі шляхів створення безбар’єрності для людей з особливими потребами є забезпечення інвалідів з вираженими порушеннями опорно-рухового апарату технічними та іншими засобами реабілітації, в тому числі автомобілями (безкоштовно або на пільгових умовах).

Детальніше…Додати коментар (0)