Спортсмени з вадами слуху змагалися на турнірі з міні-футболу

1 28 1 8524249 2. инваспорт

Дніпродзержинський центр з фізичної культури і спорту інвалідів «Інваспорт» за підтримки департаменту молоді та спорту міської ради провів відкритий міський турнір з міні-футболу серед спортсменів з вадами слуху.

Детальніше…Додати коментар (0)

У Франківську презентували проект для захисту внутрішньо-переселеної молоді з інвалідністю

1 27 6 DSC 2653 2. інвалідністю

25 квітня відбулось відкриття Національної школи для молоді з інвалідністю в рамках програми захисту внутрішньо-переселених осіб з інвалідністю.

На прес-конференції, були присутні Микола Макар, з громадської організації “Слід”, Катерина Тяглова – програмний координатор “Фундації прав людини” та директор “Фундації прав людини”…

Детальніше…Додати коментар (0)

На Південній залізниці триває виконання “Програми зі створення належних умов для доступу людей з інвалідністю до об’єктів інфраструктури на 2016 рік”

1 14 7 7a0852f7c683f4a8140bad 2. доступу

Залізничники регіональної філії “Південна залізниця” ПАТ “Укрзалізниця” вживають усіх необхідних заходів для забезпечення безперешкодного доступу пасажирів з особливими потребами до об’єктів інфраструктури залізничного транспорту.

Детальніше…Додати коментар (0)

Чернівчанка мріє відкрити Центр іпотерапії (ВІДЕО)

1 27 2 1461597121 bezymiannyie 1 2. особливими потребами, іпотерапії

Чернівчанка Галина Родигіна уже не один рік мріє відкрити у нашому місті Центр іпотерапії з безкоштовними заняттями для дітей з особливими потребами. А біля нього – маленький екопарк зі свійськими тваринами. Жінка з дитинства любить коней і більше семи років займається іпотерапією на волонтерських засадах.

Детальніше…Додати коментар (0)