Близько 400 дітей з проблемами слуху, зору та іншими вадами показали свої таланти (ВІДЕО)

1 29 1 image 299 2. особливими потребами

Полтава. Близько 400 дітей з проблемами слуху, зору та іншими вадами показали свої таланти. В ОЦЕВУМі пройшов фестиваль «Повір у себе». Для Полтавщини він став вже традиційним.

Детальніше…Додати коментар (0)

Реанімація паралізованого і таємниці роботи мозку (ВІДЕО)

1 28 6 03 Photo Patient 01-copy 2. імплантат

Двадцятичотирирічний американець Єн Буркгардт з Дубліна (Огайо), усі чотири кінцівки якого паралізовані, став першою людиною, якій вживили спеціальний імплантат, що надсилає сиґнали від мозку до м’язів, дозволяючи відновити деяку рухомість у правій руці та зап’ястку. Цей випадок має ще й важливе теоретичне значення, адже проливає світло на те, як мозок реагує на травми й відновлюється після них.

Детальніше…Додати коментар (0)

Для українських інвалідів Європа зовсім не “без бар’єрів” – активісти

1 28 5 1461758236-5223-analitik-oo-evropa-bez-barerov-ekaterina-kulcickaa 2. інвалідністю, інвалідів

Представники громадської організації «Європа без бар’єрів» стверджують, що одним з суттєвих візових бар’єрів для людей з інвалідністю в Україні є фінансова недоступність візового збору та транспортні витрати.

Детальніше…Додати коментар (0)

У Кіровограді розпочинає свою діяльність недільна школа для дітей з особливими потребами

1 28 4 news big 28304 1 2. особливими потребами

При Спасо-Преображенському кафедральному соборі м. Кіровограда розпочинає свою діяльність недільна школа для діток з особливими потребами. Під час занять на дітей чекають цікаві майстер-класи, різноманітні розвиваючі завдання, ігри та уроки Біблійної історії. Заняття будуть проводитись по суботах двічі на місяць.

Детальніше…Додати коментар (0)

У Рівному люди з обмеженими можливостями скаржаться на погано створені умови для їх пересування містом (ВІДЕО)

1 28 3 news42670 2. особливими потребами

З’їхати на інвалідному візку по цих сходах і важко, і небезпечно. У Рівному люди з обмеженими можливостями скаржаться на погано створені умови для їх пересування містом. Вони вже втомилися просити в чиновників навести порядок, адже все чого вони хочуть, це вільно пересуватися містом без сторонньої допомоги. Щоб хоч якось вирішити ситуацію, люди звернулись до «Народного Контролю».

Детальніше…Додати коментар (0)

Відбулися фінальні змагання Спартакіади «Повір у себе» з плавання серед дітей-інвалідів

1 28 2 image 1 2. інвалідів

З 20 по 23 квітня в м. Миколаєві в СКПБ «Водолій» проходили Фінальні змагання ХХІІІ Спартакіади «Повір у себе» з плавання серед дітей-інвалідів, присвяченій 25 річниці незалежності України.

Детальніше…Додати коментар (0)