Делегація Асоціації футболу інвалідів України відвідала семінар УЄФА у Нідерландах

1 19 1 97 1 2. інвалідів

Президент Асоціації футболу інвалідів України Юрій Титаренко та виконавчий директор асоціації Олександр Остапа 9-12 травня відвідали міжнародний семінар УЄФА «Футбол для всіх» (UEFA Study Group Scheme – Football for all abilities seminar), у рамках якої національні федерації були ознайомлені з досвідом та прикладами передової практики організації роботи асоціацій, що працюють з футболом для людей з обмеженими можливостями.

Детальніше…Додати коментар (0)

У Виноградівському геріатричному пансіонаті продовжують порушувати права людини

1 18 6 5234447851 2. людини

Регіональний координатор Уповноваженого взаємодії з громадськістю в Закарпатській області Олег Григор’єв разом зі спеціалістом Департаменту з питань реалізації національного превентивного механізму Секретаріату Уповноваженого з прав людини Анастасією Клюгою здійснили третій моніторинговий візит до Виноградівського геріатричного пансіонату.

Детальніше…Додати коментар (0)

Переможець «Говорить Україна. Велике Новорічне шоу» Михайло Гаврилюк став ведучим «Ранку з Україною»

1 18 5 index 2. михайло гаврилюк

25 травня в програмі «Ранок з Україною» на каналі «Україна» стартує нова рубрика «Без перешкод» – тест на чуйність українців до співгромадян з особливими потребами.

Команда шоу «Ранок з Україною» провела сміливий соціальний експеримент і покаже глядачам, чи готові українці допомагати людям в будь-яких життєвих ситуаціях.

Детальніше…Додати коментар (0)

Не хворі, просто інакші: «Сонячні діти. Перший дотик» (ВІДЕО)

1 18 4 245242741 2. сонячні діти

В Україні живе понад 15 тисяч людей із синдромом Дауна. Щорічно в нашій країні народжується понад 450 дітей із такою хворобою.

Проте суспільство і досі не готове прийняти їх. Найчастіше від них відмовляються, а в кращому випадку – всиновлюють іноземці. Вони не хворі, вони інші!

Детальніше…Додати коментар (0)

Інформація про професійну реабілітацію інвалідів у Буковинському міжрегіональному центрі професійної реабілітації інвалідів

1 18 3 reabilitatsiya 2. реабілітації, інвалідів

Буковинський міжрегіональний центр професійної реабілітації інвалідів здійснює набір інвалідів віком від 16 років I-III груп (в тому числі учасників АТО, переселенців) без обмежень за віком, що не потребують стороннього догляду на професійну реабілітацію з медичним спостереженням та іншими видами реабілітації, що забезпечать адаптацію інвалідів до професійного навчання.

Детальніше…Додати коментар (0)

Діти з аутизмом вперше взяли участь в Київському ЄвроМарафоні

1 18 2 13178984 10209342406173973 8157281409280426544 n 1 2. аутизмом

Діти з аутизмом вперше взяли участь в Київському ЄвроМарафоні, який відбувся на НСК «Олімпійський» в неділю, 15 травня, в рамках Днів Європи в Україні.

Під час заходу особливі діти – вихованці Студії соціалізації «Дитина з майбутнім» – вивели спортсменів-лідерів на старт бігової доріжки. Під час забігу діти підтримували бігунів плакатами, які самі…

Детальніше…Додати коментар (0)