Для запоріжців з вадами зору встановлюють звукові світлофори

1 17 1 foto 1 2. світлофорних об’єктів

Стан обладнання пристроями зі спеціальними звуковими сигналами світлофорних об’єктів розглянуто на засіданні комітету доступності інвалідів та інших маломобільних груп населення до об’єктів соціальної та інженерно-транспортної інфраструктури, яке провела заступник голови – керівник апарату облдержадміністрації Зінаїда Бойко.

Детальніше…Додати коментар (0)

Ліквідатор аварії на ЧАЕС 1 категорії п’ять років оббивав пороги Департаменту соцзахисту, щоб захистити свого сина

1 16 5 chornobyl 2. інвалідність

Юристи УГСПЛ допомогли юнаку нарешті отримати чорнобильське посвідчення.

Йосиф Іванович, ліквідатор аварії на ЧАЕС, ще з 2012 року намагався довести Львівській обласній державній адміністрації, що його син має законне право на статус потерпілого від Чорнобильської катастрофи. Оскільки син має важкі…

Детальніше…Додати коментар (0)

Система реабілітації в Україні (ВІДЕО)

1 16 4 1465909199-7660 2. реабілітації, інвалідності

Київ. 14 червня відбувся круглий стіл на тему: «Система реабілітації в Україні: сучасні виклики і шляхи попередження інвалідності».

Організатор: Заступник голови комітету Верховної Ради України з питань охорони здоров’я, народний депутат України Ірина Сисоєнко.

Детальніше…Додати коментар (0)

Громадські активісти запрошують експертів висловити свої пропозиції до проекту Програми захисту прав ВПО з інвалідністю

1 16 3 мы-все-равны-Краматорск 2. обмеженими можливостями, інвалідністю

В червні експерти ГО «Агенція демократичного розвитку Донбасу» завершили розробку проекту Програми соціального захисту та адаптації ВПО з обмеженими можливостями для міст Краматорськ та Слов’янськ.

Детальніше…Додати коментар (0)

Інклюзивне навчання у місті? Поки деградуємо!

1 16 2 IMG 3423 1 2. особливими потребами, інклюзивне навчання

Інклюзивне навчання, яке так на слуху зараз в Україні, хоче увійти і в наше місто. Хоче, та чи зможе? 14 червня до Бердичева завітала творча педагогічна делегація з Італії, які запроваджують в України інклюзивне навчання для дітей. У приміщенні виконкому міської ради зібрались представники обласної та міської влади, викладачі ЖДУ ім. Івана Франка, заступники міського голови, представники освітян міста.

Детальніше…Додати коментар (0)