День відкритих дверей центру зайнятості для інвалідів в Маріуполі

1 01 1 43428 2. інвалідністю, інвалідів

У першому півріччі 2016 року за сприянням фахівців Маріупольському міському центру зайнятості була працевлаштована 31 особа з інвалідністю. З метою підвищення конкурентоспроможності інвалідів 28 безробітних проходили профнавчання. Взяли участь у громадських та інших роботах тимчасового характеру 55 інвалідів.

Детальніше…Додати коментар (0)

Українські воїни візьмуть участь у марафоні під егідою морської піхоти США (ВІДЕО)

1 29 6 image 583 2. марафон

Марафон корпусу морської піхоти відбудеться у США вже сорок перший раз. У ньому беруть участь учасники бойових дій з усього світу. Цього року Українці вперше відправляться на марафон.

Детальніше…Додати коментар (0)

“Они обычные парни, живут с нами по-соседству” – в Харькове готовятся к “Играм героев” (ВИДЕО)

1 29 5 geroi belokudria.avi 2. кроссфиту

“Подъем с мячиком из положения лежа в сет, три подъема по канату, отжимание от пола, бросок мяча в мишень и подтягивание на турнике”

Это перечень упражнений разминки участников соревнований по кроссфиту – “Игры героев”. Никаких поблажек, до старта – считанные дни, поэтому ребята готовятся на совесть.

Детальніше…Додати коментар (0)

Кози-переселенці (ВІДЕО)

1 29 4 image 567 2. олександр кононов

Вони подолали тисячу кілометрів, але вже призвичаїлися й радісно віддають людям – своє молоко. Олександр Кононов із Сіверськодонецька без ноги і руки, та гарно вправляється зі своєю фермою на Житомирщині, новій своїй батьківщині. Але про війну знає не з чуток, переживши тримісячний полон.

Детальніше…Додати коментар (0)

В Полтаві оштрафували жінку-інваліда на 7 тисяч грн (ВІДЕО)

1 29 3 image 559 2. жінку-інваліда

На 7 тисяч гривень оштрафували в Полтаві жінку-інваліда. Вона своїм коштом побудувала пандус до власної квартири. Необхідні дозвіли – отримала. Не мала лише однієї довідки. І про це стало відомо завдяки сусідці, яку не влаштовувала конструкція біля будинку.

Детальніше…Додати коментар (1)

В Ніжині створено нову громадську організацію

1 27 4 invalid 3. інвалідністю

Реалії нашого сьогодення такі, що у світі з’являється все більше людей зі стійкими розладами здоров’я, тобто з інвалідністю, яких у сучасному суспільстві прийнято називати людьми з функціональними обмеженнями чи то з особливими потребами. На жаль, подібна ситуація склалася і в нашому місті: тільки дітей віком до 18 років, яким встановлено статус дитини-інваліда, у нас нараховується близько 260-ти, не кажучи вже про повнолітніх…

Детальніше…Додати коментар (0)

У Житомирі незрячих людей супроводжуватимуть безробітні

1 29 1 130146 2. незрячих

Вже третій рік поспіль Житомирське обласне відділення Фонду соціального захисту інвалідів звертається до Житомирського міського центру зайнятості за допомогою в організації громадських робіт із супроводу інвалідів першої групи по зору.

Детальніше…Додати коментар (0)

Бійці АТО, що відновилися після тяжких поранень, стрибатимуть з парашутом (ВІДЕО)

1 28 5 598743387 2. парашутом

Таку патріотичну акцію для бійців влаштувала Дніпропетровська ОДА.

Бійці, які отримали важкі поранення в АТО, стрибатимуть з парашутом. Висота – 4 тисячі метрів. Авжеж, вам не почулося: ті, хто мали шанси залишитися за бортом суспільства, як інваліди — прагнуть повноцінного життя, готові довести свою силу…

Детальніше…Додати коментар (0)

У Краматорську говоритимуть про проблеми доступу ВПО з інвалідністю до соціальних об’єктів

1 28 4 m2469 2. інвалідністю

ГО “Агенція демократичного розвитку Донбасу” запрошує громадських активістів, ЗМІ, внутрішньо переміщених осіб з обмеженими можливостями та мешканців Донецької області на медіа-клуб «Як створити комфортний міський простір для ВПО з інвалідністю?».

Детальніше…Додати коментар (0)

Сторінка 1 из 14
1 2 3 14