На Шосткинщине состоялись соревнования по спортивной рыбалке

1 12 1 r-2 1 2. соревнований

10 июля, в День рыбака, в селе Дубровке прошел Первый открытый Чемпионат «Рыбачок» по спортивной рыбной ловле поплавочной удочкой с берега среди людей с ограниченными физическими возможностями.

Детальніше…Додати коментар (0)

Прес-реліз: День бігу Спеціальної Олімпіади України на НСК «Олімпійській»

1 11 7 8524593 1 2. спеціальна олімпіада, інвалідів

14 липня 2016 р. Спеціальна Олімпіада України (СОУ) проводитиме День бігу СОУ – Відкритий регіональний турнір з легкої атлетики на головній спортивній арені країни – НСК «Олімпійський» в Києві.

Детальніше…Додати коментар (0)

Вже протезовано 92 відсотки захисників Батьківщини, з них 90 відсотків на протезних підприємствах України

1 11 8 abbfa58d0c6632bb07c041967168910634e542f7 2. протезування

Про це повідомив 7 липня на брифінгу в Національному військово-медичному клінічному центрі головний травматолог Міністерства оборони України полковник медичної служби Ігор Савка.

Він повідомив, що протезування проводяться на протезних підприємствах України з використанням сучасних комплектуючих частин та технології фірми «Отто Бокс» (Німеччина).

Детальніше…Додати коментар (0)

Адвокатам-інвалідам в роботі можуть допомагати технічні асистенти

1 11 7 dreamstime s 37818175 2. обмеженими фізичними можливостями

За поданням адвоката з обмеженими фізичними можливостями (інваліда) до Єдиного реєстру адвокатів України вноситься інформація (ПІБ) щодо його технічного асистента.

Це передбачено рішенням РАУ від 10 червня 2016 р. №135. Так, Рада адвокатів України відмовилась вносити доповнення в Положення про помічника адвоката щодо спеціального помічника…

Детальніше…Додати коментар (0)

Переймаємо досвід Вінниці з питань створення Центру реабілітації для людей з інвалідністю та учасників АТО

1 11 6 2016-07-08-05 1 2. реабілітації, функціональними обмеженнями

Хмельницький. На засіданні робочої групи з питань створення Центру реабілітації для людей з інвалідністю та учасників АТО голови та представники громадських організацій інвалідів та громадських організацій учасників АТО схвалили ідею створення такого Центру.

Детальніше…Додати коментар (0)

Здійснено моніторинг залізничного вокзалу «Київ-Пасажирський» щодо його доступності для людей з інвалідністю

1 11 5 map31 2. доступності, інвалідністю

У рамках провадження Уповноваженого з прав людини, відкритого за зверненням особи з інвалідністю з м. Дніпропетровська, щодо незабезпечення доступності переходу з Центрального залізничного вокзалу Київ-Пасажирський до Південного вокзалу для людей, які пересуваються на інвалідному візку, проведено моніторинг залізничного вокзалу «Київ-Пасажирський».

Детальніше…Додати коментар (0)

Кто должен решать в Ужгороде проблему пандусов? (ВИДЕО)

1 11 3 image 520 2. пандусов

Приспособлен ли Ужгород для передвижения на инвалидной коляске и кто ответственный за соблюдение правил обустройства пандусов?

Пройдясь по Ужгороду можно увидеть, что пандусы, которые необходимы для обеспечения доступа людям с особыми потребностями к общественным заведениям города, есть далеко…

Детальніше…Додати коментар (0)