Маріуполець Ігор Ярмонов утретє став чемпіоном світу з шахів серед спортсменів-інвалідів

1 03 1 index 2. шахів

З 21 по 30 липня в сербському місті Нові-Сад проходив чемпіонат світу з шахів серед спортсменів з обмеженими можливостями.

Донецьку область і Маріуполь на змаганнях представляв Заслужений майстер спорту з шахів серед спортсменів з ураженням опорно-рухового апарату Ігор Ярмонов.

Детальніше…Додати коментар (0)

Двигаться дальше. Почему украинцам пора изменить прежнее отношение к людям с инвалидностью

1 02 6 thumb 2. инвалидностью

Общество, не способное обеспечить право на жизнь всех его членов, застряло в прошлом.

Вопрос о праве людей с инвалидностью на полноценную жизнь в Украине всегда был очень острым. А с началом АТО тех, чья жизнедеятельность ограничена из-за нарушений функций организма, стало ещё больше.

Детальніше…Додати коментар (0)

Життя після смерті. Боєць, який втратив руки та ноги в оточенні в Дебальцеве, розповідає, як заново навчився жити

1 02 5 26 main ukr 1 2. протези, реабілітація

Вадим Свириденко – фельдшер 128-ї гірсько-піхотної бригади, історія якого вразила і Україну і весь світ: на війні за український Донбас він втратив руки та ноги. Але – не здався.

Вадима Свириденка призвали на війну 4 серпня 2014-го. Він служив у лавах 128-ї бригади медиком. 2 вересня його бригада увійшла до Щастя на Луганщині. Потім їх перевели під Дебальцеве.

Детальніше…Додати коментар (0)

Волинянка, яка важить 47 кілограмів, відтискає штангу в понад 88

1 02 4 0 1 2. богдана караванська

Богдана Караванська приїжджає на тренування за будь-якої погоди. Маючи власну вагу 47 кілограмів, дівчина відтискає штангу в понад 88.

Богдана у залі, де гучно грає «важка» музика й тренуються кремезні парубки, почувається вільно, комфортно. Пояснює, що за три роки, протягом яких відвідує цей тренажерний зал, звикла…

Детальніше…Додати коментар (0)

Історія жінки-інваліда з Полтави викликала широкий резонанс (ВІДЕО)

1 29 3 image 559 2. пандус

Її покарали за прибудований пандус до будинку, де вона мешкає. Після того, як “События” розповіли, що жінці треба сплатити непосильну для неї суму, глядачі нашого каналу та користувачі соцмереж вирішили їй допомогти. Відреагували і чиновники.

Детальніше…Додати коментар (0)

Положены ли дочери льготы отца-инвалида

1 02 2 161.jpg 4956 33 1469718051 2. інваліда

“Я одинокая, семьи у меня никогда не было, всю жизнь прожила вместе с родителями. Мой отец был инвалидом Великой Отечественной войны I группы. После его смерти льготы перешли маме, но недавно мама тоже умерла. Я слышала, что льготы родителей распространяются на одиноких детей. Так ли это?
Елена К., Чернигов”

Детальніше…Додати коментар (0)