Андрій Демчук: Збірна України здатна виграти Паралімпіаду

1 09 6 demchuk2 1 2. паралімпіаді

На стадіоні «Маракана» в Ріо-де-Жанейро відбулося урочисте відкриття Паралімпійських ігор – змагань для інвалідів або спортсменів з обмеженими можливостями. За найвищі місця на п’єдесталі пошани у 22 видах спорту змагатимуться понад чотири з половиною тисяч спортсменів з різних куточків світу. Українські збірну представлятимуть 172 учасники. Серед них – титулований фехтувальник зі Львова Андрій Демчук.

Детальніше…Додати коментар (0)

Анонс для СМИ: Уникальное занятие по социализации для детей с аутизмом в пожарной части

1 19 5 firefighter-child 2. аутизмом

Уважаемые журналисты!

В субботу, 10 сентября, в 11:00 приглашаем вас на уникальное занятие по социализации для детей с аутизмом под названием «Безопасность превыше всего», которое пройдет в пожарной части Киева на бул.Перова, 27.

Детальніше…Додати коментар (0)

У Києві відкриють Центр соціальної реабілітації дітей з інвалідністю

1 09 4 news 0809 2. реабілітації, інвалідністю

З початку 2017 року на вул. Олени Теліги, 37-Г запрацює Центр соціальної реабілітації дітей з інвалідністю. Про це повідомив заступник голови КМДА Микола Поворозник під час виїзної інспекції закладу, де наразі тривають роботи з реконструкції приміщення.

Детальніше…Додати коментар (0)

У Харкові планують створити відділення паліативної допомоги для дітей

1 09 3 a741560422efb784693660a41d5187ce 2. паліативної допомоги

Міська влада має намір створити відділення паліативної допомоги для дітей у віці від 1 до 18 років.

Про це 7 вересня на виїзному засіданні постійної комісії з питань соціального захисту та охорони здоров’я Харківської міськради в міській клінічній лікарні №17 повідомив директор Департаменту охорони здоров’я Юрій Сороколат.

Детальніше…Додати коментар (0)

Особливі ладижинці не повинні залишатися наодинці зі своїми проблемами

1 09 2 0874 img 4705 1 2. доступності, особливими потребами, інвалідних візках

Ладижин – доволі комфортне і зручне для життя місто. Але, як виявилося, не для всіх. Так, більшість магазинів, аптек, закладів відпочинку, а також державних установ залишаються недоступними для людей на інвалідних візках. Щоб підтримати людей з особливими потребами у їх прагненні до повноцінного життя в Ладижині була розпочата соціальна кампанія «Місто без обмежень!».

Детальніше…Додати коментар (0)