В Краматорске прошел конкурс “Красота без границ”

1 29 1 IMG 0253 1 2. конкурс

27 сентября в здании Дворца культуры имени Леонида Быкова состоялся VІ Всеукраинский конкурс красоты девушек на инвалидных колясках «Краса без обмежень – 2016».

Вот уже шестой год подряд проводится в нашей области данный конкурс, который очень быстро приобрел широкую популярность не только в Донбассе, но и в Украине.

Детальніше…Додати коментар (0)

На Турківщині триває набір воїнів АТО на програму активної реабілітації “Повернення до життя”

1 28 6 index 1474877076 3 0 2. реабілітації, інвалідів

Західний реабілітаційно-спортивний центр Національного Комітету спорту інвалідів України, що у селі Яворів Турківського району, оголошує про набір на програму активної реабілітації “Повернення до життя” на 2016-2017 роки. Програму організували для травмованих військовослужбовців і персоналу сектора безпеки і оборони України.

Детальніше…Додати коментар (0)

Як людині з інвалідністю захистити свої права в суді? Правові аспекти та можливі труднощі

1 28 5 thumb-item--2aa5 1 2. інвалідністю

Харків. Чи можуть люди з інвалідністю захищати власні права та з якими проблемами вони стикаються, коли намагаються добитися правосуддя?

Ці та інші питання були обговорені під час круглого столу «Право на судовий захист для людей з інвалідністю», в якому взяли участь представники громадських організацій, правозахисники, адвокати…

Детальніше…Додати коментар (0)

Запоріжці з обмеженими можливостями долучаються до суспільного життя

1 28 4 foto 1 2. обмеженими можливостями, інвалідів

У рамках всеукраїнської програми «Сприяння розвитку громадського руху осіб з обмеженими можливостями в Україні» в області розпочато триденний інформаційний семінар на тему: «Місто – без бар’єрів та залучення осіб з інвалідністю до суспільного життя». У його роботі взяла участь заступник голови – керівник апарату облдержадміністрації Зінаїда Бойко.

Детальніше…Додати коментар (0)

У Сумах стартувала послуга соціального таксі (ВІДЕО)

1 28 2 455412789 2. социального такси

У Сумах стартувала послуга соціального таксі. Її надає центр соціального обслуговування «Берегиня». Скористатися нею можуть інваліди першої групи та непрацездатні мешканці Сум, які не можуть самостійно пересуватися, або ж пересуваються за допомогою милиць.

Детальніше…Додати коментар (0)