У Чернігові організували спортивні змагання для людей з інвалідністю (ВІДЕО)

1 04 1 1259877474 2. інвалідністю

Інвалідність – це не причина замикатися в собі і відгороджуватися від суспільства. Це доводять учасники спартакіади серед людей з обмеженими фізичними можливостями, яку вперше провели у Чернігові. Назва змагань символічна — «Сильні духом».

Детальніше…Додати коментар (0)

Проведено засідання Координаційної ради Трастового фонду НАТО з фізичної реабілітації (протезування) військовослужбовців, поранених в антитерористичній операції

1 03 8 5441287 2. реабілітації, інвалідів

У приміщенні Мінсоцполітики 27 вересня 2016 року під головуванням заступника Міністра з питань європейської інтеграції С. Устименка відбулося чергове засідання Координаційної ради Трастового фонду НАТО з фізичної реабілітації (протезування) військовослужбовців, поранених в антитерористичній операції.

Детальніше…Додати коментар (0)

Володимир Гройсман: Потрібно прибирати бар’єри на шляху людей з обмеженими можливостями

1 03 7 Groysman 2. обмеженими можливостями

У містах країни потрібно більше уваги приділяти питанню безбар’єрності та враховувати особливі потреби людей з обмеженими можливостями. Про це заявив Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман під час зустрічі з паралімпійцями – учасниками та переможцями Паралімпіади в Ріо-де-Жанейро в Західному реабілітаційно-спортивному центрі національного комітету спорту інвалідів України у Львівській області.

Детальніше…Додати коментар (0)

Володимир Гройсман та Ігор Жданов зустрілися із спортсменами і тренерами паралімпійської збірної України у Західному реабілітаційно-спортивному центрі

1 03 6 image 2. спорту

30 вересня Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман, Міністр молоді та спорту Ігор Жданов, голова Львівської ОДА Олег Синютка відвідали Західний реабілітаційно-спортивний центр у Львівській області.

Детальніше…Додати коментар (0)

В Ужгороді розпочали будівництво спортивно-реабілітаційного центру для інвалідів та учасників АТО (ВІДЕО)

1 03 5 9877458 2. інвалідів

В Ужгороді розпочали будівництво сучасного спортивно-реабілітаційного центру для інвалідів та учасників АТО. Вартість даного об’єкту згідно договору становить 24 млн. 300 тис. грн. Вже отримали аванс в сумі близько мільйона гривень.

Детальніше…Додати коментар (0)

На Луганщині за оформлення групи інвалідності лікар вимагав грошову “допомогу” (ФОТО)

1 03 3 PM205image002 2 2. відділень

Завідуючого одного з відділень лікарні затримали у м. Кремінна працівники УЗЕ в Луганській області та слідчі Сєвєродонецької місцевої прокуратури.

До Управління захисту економіки в Луганській області ДЗЕ Нацполіції надійшла інформація про злочинну діяльність одного з лікарів районного медичного закладу.

Детальніше…Додати коментар (0)

Паралимпийский чемпион Роман Полянский: “Днепр – стопроцентно мое место на земле! Хочу остаться здесь навсегда”

1 03 2 Роман 2 1. паралимпиаде, роман полянский

30-летний Роман Полянский, спортсмен с поражением опорно-двигательного аппарата, — родом из Донецкой области, сейчас тренируется в Днепре. На Паралимпиаде в Рио-де-Жанейро он завоевал золотую медаль одиночном разряде по академической гребле на дистанции 1000 метров.

Детальніше…Додати коментар (0)